Exclusiv / Giuseppe Materazzi l-ar putea înlocui pe Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giuseppe Materazzi ar putea ajunge la CFR Cluj
Giuseppe Materazzi ar putea ajunge la CFR Cluj

Italianul Giuseppe Materazzi, tatăl fundaşului central al lui Inter Milano, Marco, se află în discuţii cu cei din conducerea CFR Cluj. Tehnicianul venit în România pentru a negocia cu cei de la Unirea Alba-Iulia ar putea semna cu CFR în cele din urmă

Andrea Mandorlini nu pare să mai aibă un viitor lung la CFR, şefii fiind decişi să-i găsească un înlocuitor. Paszkany s-a întâlnit de urgenţă cu Iuliu Mureşan, pe care l-a convocat la o discuţie în ceea ce priveşte viitorul băncii tehnice.

Ca o primă soluţie, cei doi s-au gândit la Giuseppe Materazzi, titratul antrenor italian care nu s-a înţeles la bani cu cei de la Unirea Alba-Iulia şi a părăsit România. Pe parcursul zilei de azi, cele două părţi au purtat negocieri, dar conform unor surse, există şi varianta ca acesta să recomande un alt tehnician din Italia.

„Noi am renunţat la negocierile cu italianul, pentru că cerea mai mulţi bani decât puteam noi să-i oferim. Nu mai există absolut nicio şansă să ne mai înţelegem în vreun fel. Nici nu cunoaşte bine campionatul românesc", a declarat preşedintele CA al Unirii Alba-Iulia, Marian Sarmeş pentru asport.ro.

În cazul în care Paszkany şi Mureşan vor rezolva problema înlocuitorului lui Mandorlini în timp util, acesta ar putea fi demis chiar după meciul cu Dinamo, indiferent de rezultatul întâlnirii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite