Giovani, atac la Paszkany: "E un puişor de bozgor, un ţăran băşinos!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar, Giovani Becali, l-a desfiinţat pe patronului CFR-ului, Arpad Paszkany, pentru că acesta l-a ignorat în privinţa transferului lui Culio la Galarasaray.

"Eu am crezut că e un băiat manierat, a fost şi la mine acasă, dar este un ţăran băşinos, acest puişor de bozgor. L-am cunoscut acum cinci ani de zile într-o haină de piele tip Gestapo, iar acum nu-mi răspunde la telefon. Asta e părerea mea. Mă comport cu el aşa cum s-a comportat şi el cu mine.
Eu i-am dat un mesaj că vrea un club să dea două milioane de euro pe Culio şi l-a întrebat dacă îl dă. Nu mi-a răspuns la telefon.

El nu l-a lăsat pe Culio la Galata, dar nu asta e problema, problema e de respect. Putea să-mi spună: "Băi, Giovanni, nu am chef să vorbesc cu tine, că eşti un ţăran machidon". Nici nu are curaj să vorbească cu mine.


Are contre cu Iuliu Mureşan, dar nu poate să-l dea afară, pentru că Mureşan ştie multe despre Paszkany. El nu bagă banii lui acolo, sunt alţii care bagă bani, dar au încredere în el, dacă poartă o geacă de pe vremea Gestapo-ului. Văd că nu o mai schimbă, e şi cojită puţin", a declarat Giovani Becali la gsptv.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite