Gigi Becali a făcut show la sosirea în Cluj: „Messi trebuie scos din fotbal, Zicu nu e de Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a sosit astăzi, în jurul oreo 14.15 minute la Cluj. Chaterul care a aterizat pe Aerportul Internaţional i-a adus şi pe Victor Becali, Teia Sponte şi alţi apropiaţi ai latifundiarului. Acesta a făcut show în aeroport

Gigi Becali este extrem de exuberant în ceea ce priveşte şansele Stelei la calificarea în grupele Europa League. Acesta spune că este foarte binedispus deoarece ştie sigur că echipa sa se va califica: „E normal să fie stadionul plin, pentru că Gigi Becali este foarte iubit de ardeleni, la fel şi Steaua. Nu contează toate acuzaţiile care se scriu de blat, ăla care a ascris e tralala. O să vedem unde vom juca dacă ne calificăm, poate ne dă Naţional Arena, dacă nu o să jucăm tot aici sau pe Cluj Arena. Nu-mi ardea mie de glume toată săptămâna dacă nu aş şti că ne vom califica.

Subiectul Moraes nu mă mai interesează, să-i dea lui Victor Becali banii înapoi că am cheltuit bani cu el. Vreo 10.000 de euro. Aveam contract cu el semnat înainte să meargă la bulgari. Pe mine mă interesează să joc finala de Europa League la Bucureşti, nu vreau să-l vând pe Tănase nici la Fiorentina şi nici la Liverpool. Zicu nu e de Steaua, de aia nu l-am luat, el e de Steaua Sofia, nu de Steaua Bucureşti. Am văzut Barcelona cu Real, aia nu mai e competiţie, Messi trebuie scos din fotbal, ăla nu e om, e maşină. Realul mi se pare că e mai bun, dar ei îl au pe Messi“, a spus Gigi Becali. Acesta a încheiat în stilul caracteristic: „Să trăiţi bine. După ce-i batem pe bulgari, o să vedeţi şi tiki taka Barcelona. Direct pe maşină mă urc“, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite