Gigi Becali: "Câştigăm cu CFR Cluj sută la sută, iar cu Dinamo 110 la sută"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat la plecarea echipei spre Cluj că Steaua va învinge "sută la sută" CFR în meciul din ultima etapă a Ligii I, programat sâmbătă, şi "110 la sută" pe Dinamo din finala Cupei României.

"Câştigăm meciul cu CFR Cluj sută la sută, iar cu Dinamo 110 la sută. Asta pentru că avem antrenor, este băiat deştept şi avem şi superechipă. Dar o voi face şi mai puternică. Normal că Olăroiu va rămâne la Steaua dacă va câştiga ultimele două meciuri, eu v-am mai spus asta. Ce zice Olăroiu, aia fac eu, el este patronul, eu sunt subalternul", a spus Becali, prezent pe Aeroportul "Aurel Vlaicu".

Finanţatorul a precizat, de asemenea, că jucătorii Stelei vor avea o primă de 10.000 de euro dacă vor câştiga Cupa României.

Delegaţia Stelei, alături de preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală, managerul general Mihai Stoica şi finanţatorul Gigi Becali, a plecat, vineri, spre Cluj, pentru meciul cu CFR, din ultima etapă a Ligii I.

Finala Cupei României, dintre Dinamo şi Steaua, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe Stadionul Tineretului din Braşov.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite