Gicu Grozav a ajuns la Cluj: „E o concurenţă acerbă aici în atac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Gicu Grozav, ultimul transfer al Universităţii Cluj, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta spune că investiţiile clubului din ultimul timp l-au determinat să se întoarcă în România.

Gicu Grozav, în vârstă de 20 de ani, a semnat cu Universitatea Cluj. Ultima dată în Belgia, la Standard Liege, acesta nu a primit prea multe oportunităţi de a juca şi a ales să se întoarcă în ţară.

„Universitatea a investit foarte mult în ultimul timp , există un proiect ambiţios aici şi mă bucur că pot juca pentru această echipă. Nu au fost alte oportunităţi de transfer şi în ultimul timp nu am prea jucat la Standard şi aveam nevoie de o altă provocare. Nu este deloc un pas înapoi pentru că acolo nu am prea prins prima echipă în ultimul timp şi aici am şansa să o fac. Este o concurenţă acerbă în atac, aici sunt jucători cu mare experienţă, dar voi munci foarte mult să pot juca“, a declarat fotbalistul.

„E un jucător cui reale calităţi, de mare perspectivă, care pe viitor sunt convins că va face subiectul echipei naţionale. Este un transfer reuşit şi sperăm să fie de bun augur. Este apt fizic, dar mai mai dura o vreme să se adapteze la cerinţele grupului. Este ambidextru şi poate juca oruiunde pe benzi, a jucat chiar şi volante. Este un fotbalist polivalent, care vede foarte bine poarta“, a spus şi antrenorul Ionuţ Badea despre fotbalistul de 20 de ani.

Grozav, care va purta tricoul cu numărul 77,  nu va face din lot pentru meciul cu Steaua, acesta fiind convocat la naţionala de tineret, care va juca cu Bulgaria.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite