Ghid de Dragobete: bătaie cu perne, elixirul dragostei, Horia Brenciu, muzică clasică sau electronică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie cu perne (foto: www.paginidecultura.ro)
Bătaie cu perne (foto: www.paginidecultura.ro)

De Dragobete, clujenii au parte de o bătaie cu perne la Iulius Mall sau pot afla elixirul dragostei la Muzeul Farmaciei. Nu vor lipsi concertele cu Horia Brenciu sau Desperado, dar nici muzica clasică sau electronică. De asemenea, petrecerile se vor ţine lanţ în cluburile din oraş.  

Pentru 24 februarie, de Dragobete, Iulius Mall îi aşteaptă pe clujeni la o bătaie cu perne, prezentări de modă şi casting-uri. Cei de la mall spun că startul distracţiei pentru amorezi îl va da, vineri, de la ora 16.00, o vedetă a Antenei 1, „burlacul" Vladimir Drăghia. 3.000 de perne vor fi aruncate în aer, iar amuzanta bătaie cu puf va fi transmisă live. Diana Hetea, fostă concurentă la emisiunea X-Factor, va cânta pentru îndrăgostiţi, iar „burlacul" îi va premia pe curajoşii participanţi cu abonamente World Class, cecuri cadou de cumpărături şi cine romantice.
Casting-urile vor începe vineri, 24 februarie, de la ora 20.00, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 18.00, şi duminică, 26 februarie, de la ora 18.00.

Află care este elixirul dragostei

Muzeul Farmaciei vă invită la un eveniment special organizat în seara de Dragobete, între orele 18.00 şi 23.00.Vizitează muzeul în seara de Dragobete şi vei afla reţeta Elixirului Dragostei, asa cum era preparat de spiţerii medievali ai Clujului. Atmosfera va fi completata de muzica oferita de trupa OM – probabil primul concert din istoria de sute de ani a Muzeului! Toată lumea beneficiază de intrare la preţ redus (3,1 lei).

Horia Brenciu şi Desperado

De Dragobete, clujenii îi pot vedea şi asculta pe Horia Brenciu şi pe cei de la trupa Desperado. Brenciu va concerta împreună cu HB Orchestra în clubul Obsession de la ora 22.00. Intrarea costă 30 de lei. Tot vineri, fanii trupei  Desperado au parte de un concert, de la ora 21.00, în clubul Diesel. Un bilet costă 25 de lei. Desperado îşi va lansa la Cluj un nou single şi un nou clip pentru piesa „Nemuritor de foame".  Nonconformişii sunt aşteptaţi în L'Atelier la un spectacol al trupei OM. Evenimentul va începe la ora 21.00, iar biletul de intrare constă într-un kilogram de fructe.

Îndrăgostiţi de cărţi

Librăria Cărtureşti te aşteaptă în perioada „amoroasa” a anului: 14-24 februarie cu o campanie: „Îndrăgostiţi de carte”. În librarie veţi găsi un stand cu cărţi „îndrăgostite” şi filme din aceeasi categorie. În aceeaşi perioadă pentru fiecare cumparatură se primeşte un cunpon de reducere.

Cristale de mărţişor

Muzeul de Artă organizează Expoziţia Mineralia- "Cristale de mărţişor" în perioada 24-26 februarie, între orele 10.00-17.00. Expoziţia de primăvară va propune în mod special cadouri strălucitoare pentru zilele de 1 şi 8 martie. Marţişoare din pietre şlefuite sau cristale, alături de cadouri mai „grele (la propriu şi la figurat): bjuterii elaborate din pietre semipreţioase – ametist, calcedonie, citrin, jad, lapis, malachit, rodocrozit, serpentinit, turmalina. topaz sau preţioase – smarald, safir, rubin. Mici obiecte din pietre naturale decorative, geode, eşantioane minerale, meteoriţi, fosile, corali, chihlimbar sau sidef vor completa expoziţia.

Filarmonica vă invită la concert

Filarmonica de Stat „Transilvania” vă invită la Concertul Vocal-Simfonic susţinut alături de solistul Ilian Garnet (Republica Moldova), sub bagheta dirijorului permanent Mihail Agafiţa (Republica Moldova). În pauza concertului sunteţi invitaţi la vernisajul de fotografii semnate Ioniţă G. Andron (1917 – 1989), din colectia Muzeului Ţarii Oaşului. Evenimentul va avea loc la Casa de cultură a studenţilor, de la ora 19.00.
In program sunt incluse lucrările compozitorilor: Bela Bartok – Dansuri româneşti, D. Sostakovici – Concertul nr. 1 în la minor pentru vioară,Dan Variu – La bulciugul mirelui. Meditatie asupra unei balade din Ţara Oaşului. Recitator va fi Ovidiu Crişan de la Teatrul Naţional Cluj. Va participa un grup de dansatori ai Asociaţiei „Fortuna”.


Petreceri de Dragobete

Beraria Bavareză Ludwig vă aşteaptă să sărbătoriţi Dragobetele pe ritmurile celor de la Acustic Fever.  Evenimentul va incepe de la ora 20.30.
De Dragobete ceainăria La Port vă aşteaptă la un eveniment special prilejuit de aniversarea unui an de existenţă în rândul localurilor clujene. Atmosfera va fi întretinută de Ionuţ Mangu, Roxana Zăpârţan şi Andi Muntean. Intrarea este liberă.
Clubul My Way vă invită la karaoke & Cover Party cu Aminda şi trupa Hazard.
Bolier Club vă aşteaptă la un audio-vizual show cu Kormac (Irlanda), începand cu ora 23.00. KORMAC este cunoscut drept un maestru al audio vizualului îmbinând mix-uri de hip hop, alternative şi swing cu scratch-uri şi proiecţii video folosind turntable-urile. Recent şi-a lansat şi albumul său de debut “Word Play”, avându-i printre colaboratori pe DJ Yoda, Koaste, DJ Cheeba şi Messiah J & The Expert.
Midi vă aşteaptă la un party marca Thomas Melchior. Thomas Melchior este al treilea fondator al minimal techno-ului, după Peter Ford şi Ricardo Villalobos.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite