Cluj: Trupul baritonului Gheorghe Mogoşan va fi depus la Opera Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al baritonului Gheorghe Mogoşan va fi depus, luni, în foaierul Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, pentru cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu.

Citeşte şi
Baritonul a învins gripa nouă, dar a fost răpus de problemele pulmonare

Baritonul Florin Estefan, fost student şi prieten al lui Gheorghe Mogoşan, a declarat că înmormântarea va avea loc luni, în Cimitirul din Cartierul Mănăştur.

„Cu adâncă durere în suflet anunţăm dispariţia dintre noi a celui care a fost părinte, profesor, coleg şi prieten, lector universitat doctor, baritonul Gheorghe Mogoşan. A plecat într-o lume mai bună după o îndelungată luptă cu o incurabilă boală de plămâni, la numai 51 de ani. Dorim să îi anunţăm pe toţi acei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, că luni, între orele 10.00 şi 11.30, catafalcul cu corpul neînsufleţit al artistului va fi expus în foaierul Operei Naţionale Române din Cluj Napoca, urmând ca slujba de înmormântare să se desfăşoare la Capela Babtistă a Cimitirului din Mănăştur. Dumnezeu să-l odihneasca în pace şi să mângâie familia îndoliată", a spus baritonul Florin Esteban, citat de Mediafax.

Baritonul Gheorghe Mogoşan, în vârstă de 51 de ani, internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Cluj cu gripă A H1N1, de care s-a vindecat, a murit, vineri, din cauza unor probleme pulmonare.

Mogoşan fusese internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Cluj, cu gripă A H1N1, în stare destul de gravă, dar staţionară. El se întorsese din Spania, a început să se simtă rău şi a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), din cauza unei insuficienţe respiratorii. Iniţial, Mogoşan a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, dar, din cauza unor probleme pulmonare cronice pe care pacientul le avea dinainte, boala lui s-a agravat şi a fost transferat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Din ultimele analize reieşea că Gheorghe Mogoşan nu mai era infectat cu virusul AH1N1, însă starea sa continua să fie destul de gravă.

Profesor al Academiei de Muzică, Gheorghe Mogoşan, în vârstă de 51 de ani, a interpretat roluri în opere precum "Aida", "Rigoletto", "Nunta lui Figaro" sau "Olandezul zburător".

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite