Cluj: Meci de cinci stele în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Meci de cinci stele în Ghencea
Cluj: Meci de cinci stele în Ghencea

La ora 21.00, în Ghencea se întâlnesc cele mai bune echipe ale campionatului, conform spuselor lui Toni Conceicao. Fără Dani, Cadu şi Culio, CFR Cluj va face tot posibilul să obţină prima victorie din istorie pe terenul „roş-albaştrilor”

Orgoliile dintre CFR şi Steaua devin din ce în ce mai mari pe măsură ce se adună mai multe partide între cele două echipe. De fiecare dată din Ghencea pleacă unele atacuri spre trupa patronată de Arpad Paszkany, dar răspunsurile clujenilor sunt în majoritatea cazurilor, foarte timide.

La fel s-a întâmplat şi de această dată, când steliştii au insistat pentru suspendarea lui Cadu şi Culio, iar în cele din urmă Comisia de Disciplină a luat măsuri. Cei doi au fost suspendaţi în urma intrărilor dure din Supercupa României, iar Dani nu are drept de joc din cauza cartonaşului roşu primit tot în partida cu trupa lui Petrescu, din prima etapă.

Se întâlnesc cele mai bune echipe din România


Specialiştii preconizează că în acest an lupta se va da între CFR Cluj şi Steaua, formaţii care au valori ale loturilor apropiate şi antrenori capabili de marea performanţă. În prima etapă, CFR s-a impus fără probleme, în faţa campioanei Unirea Urziceni, în urma unui joc fără istoric, dominat de la un capăt la celălalt de trupa lui Conceicao.

De partea cealaltă, Steaua nu a avut nicio problemă să-şi treacă în cont prima victorie a sezonului la Piatra-Neamţ, la acelaşi scor, 2-0. Bergodi nu are probleme de lot înaintea partidei cu clujenii, dar nici Conceicao nu-şi face probleme pentru suplinirea celor trei absenţi.

„Nu m-a impresionat Steaua în meciurile din Europa dar trebuie să fim foarte motivaţi să câştigăm în faţa unei echipe cu asemenea suporteri şi atât de bine organizate. Am găsit soluţii pentru suplinirea suspendaţilor, Andre Leao este una dintre ele. Ultimul titlu disputat între cele două echipe a fost câştigat de CFR, dar se vor întâlni cele mai bune echipe din fotbalul românesc”, a declarat portughezul.

Acesta va fi nevoit să-l folosească pe Gabi Mureşan pe postul de fundaş central, unde fotbalistul nu dă cel mai bun randament. De asemenea, intrarea lui Andre Leao, care a fost folosit sporadic de toţi antrenorii din ultimul timp, ar putea reprezennta un handicap în duelurile cu mijlocaşii ofensivi ai Stelei. Partida din Ghencea va începe la ora 21.00 şi va fi arbitrată de Alexandru Deaconu.

Iată echipa o va folosi Toni Conceicao în întâlnirea din această seară:
Claro- Tony, Mureşan, Alcantara, Panin- Leao, Peralta, Deac, Trică- Dubarbier, Kone


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite