Gerul şi ninsorile opresc producţia la Mechel Câmpia Turzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreprinderea de la Câmpia Turzii
Întreprinderea de la Câmpia Turzii

Dificultăţile de aprovizionare, cauzate de condiţiile meteo nefavorabile din ultima perioadă, au dus la oprirea temporară a producţiei la întreprinderea Mechel Câmpia Turzii.

Ninsorile abundente şi viscolul au lăsat întreprinderea de la Câmpia Turzii izolată de principalele rute de transport. Traficul a fost închis în totalitate sau restricţionat pentru maşinile de mare tonaj pe multe drumuri naţionale şi judeţene. De asemenea, şi traficul pe calea ferată a fost perturbat. Această situaţie a condus la imposibilitatea aprovizionării uzinei Mechel de la Câmpia Turzii. În aceeaşi situaţie se află şi Ductil Steel Buzău.

Se intenţionează ca producţia la întreprinderile de la Câmpia Turzii şi Buzău să se reia în 24 februarie, respectiv 22 februarie.

Directorul  general al companiei Mechel-Steel, Andrey Deineko, a declarat că întreruperea temporară a producţiei nu va afecta grav volumul de producţie vandabilă pentru anul în curs.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia în petru domenii: minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrică. În România, grupul Mechel este prezent prin şase întreprinderi metalurgice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite