Geraldo despre meciul de la Cluj: „Nu-mi imaginam că Steaua poate juca oriunde în România cu stadionul plin!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geraldo Alves, fundaşul portughez al Stelei
Geraldo Alves, fundaşul portughez al Stelei

Steliştii au fost încântaţi de publicul de la Cluj şi de atmosfera creată de cei 21.000 de fani veniţi la meciul cu ŢSKA. Fundaşul portughez Gerlado, spune că simpatia de care Steaua se bucură în toată ţara i-a întrecut aşteptările.

"În vara trecută, cînd am semnat cu Steaua, mi s-a spus că această echipă e iubită, însă nu-mi imaginam că poate juca cu stadionul plin în orice oraş din România. Fantastic!", a spus lusitanul.

De asemenea, antrenorul Ronny Levy a considerat că publicul a avut un aport important la victoria Stelei cu 2-0 asupra echipei bulgare ŢSKA Sofia, în playoff-ul Ligii Europa.
"Le mulţumesc suporterilor! E complicat să joci mereu în exil, dar fanii au fost perfecţi, ne-au susţinut, ne-au motivat şi ne-au dat putere să cîştigăm, au toată aprecierea mea", a spus tehnicianul isrelian.

Managerul general Mihai Stoica a ţinut să le mulţumească şefilor lui CFR Cluj pentru contribuţia la organizarea ireproşabilă a partidei: "Atmosfera din tribune a fost chiar peste aşteptările noastre. Vreau să le mulţumesc şefilor de la CFR, fără ajutorul lor nu am fi putut niciodată să avem o organizare impecabilă, aşa cum a fost!"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite