VIDEO Geraldine Chaplin la Cluj: Filmul „În oraşul fără limite“ e unul dintre „copiii“ de care sunt foarte mândră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geraldine Chaplin, la Cluj. Ea joacă în filme de la vârsta de 8 ani
Geraldine Chaplin, la Cluj. Ea joacă în filme de la vârsta de 8 ani

Cinefilii clujeni s-au întâlnit ieri seară, la cinematograful Florin Piersic, cu actriţa Geraldine Chaplin, fiica legendarului Charlie Chaplin. Aceasta a prezentat proiecţia „În oraşul fără limite", pentru care a primit un Goya, echivalentul spaniol al Oscarului.

„E o mare onoare pentru mine să fiu aici. Am venit să prezint un film, dar nu ştiu cum să-l prezint. Nu pot să vă spun povestea lui pentru că veţi pleca din sală. Vă spun doar că e un film bun, e unul dintre copiii de care sunt foarte mândră. Evorba despre familie, încredere, familie cu secrete, trădări, vină, trădări, mame şi fiice, taţi şi fii, moarte, moştenire", afirmă Geraldine Chaplin.

Pelicula e o coproducţie Spania-Argentina, în regia lui Antonio Hernández, în care joacă actorii Leonardo Sbaraglia, Geraldine Chaplin, Adriana Ozores.

Acest film i-a adus lui Geraldine Chaplin, în 2003, cu premiul Goya pentru cea mai bună interpretare în rol secundar. Criticul care a prezentat-o pe Geraldine Chaplin pe scena clujeană a afirmat că peste doi ani se împlinesc 100 de ani de când familia Chaplin, tatăl şi fiica, sunt în industria celei de-a şaptea arte.

Actriţei i se va oferi azi, la Gala TIFF, un premiu pentru întreaga carieră.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite