FOTO Generația de Aur a câştigat meciul împotriva Echipei Ardealului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Generaţia de Aur", împotriva Echipei Ardealului
"Generaţia de Aur", împotriva Echipei Ardealului

Marile glorii ale fotbalului românesc s-au întâlnit, joi seară, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, pentru a participa la un meci demonstrativ în compania celor de la Echipa Ardealului, coordonată de Aplar Meszaros. Meciul s-a terminat la egalitate, iar după penalty-uri echipa câştigătoare a fost Generaţia de Aur, care s-a impus cu scorul de 9 - 8.

Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Daniel Prodan, Florin Tene, Florin Constantinovici şi Cristi Dulca au dat totul pe teren şi au demonstrat că în ciuda anilor şi a kilogramelor acumulate încă se ţin pe poziţii.

Din Echipa Ardealului au făcut parte Alpar Meszaros, Alin Bănceu, Marius Popescu, Vasile Jula, Ovidiu Maier, Mircea Munteanu, Călin Zanc, Horaţiu Cioloboc, Radu Sabo şi Sergiu David.



După două partide a câte 20 de minute fiecare, tabela de marcaj a arătat scorul de 5-5. În prima repriză golurile au fost marcate de Constantinovici şi Belodedici pentru Generaţia de Aur, respectiv Radu Sabo şi Alpar Meszaros (18). În cea de-a doua repriză au înscris Alin Bănceu, Miodrag Belodedici, Sergiu David, Călin Zanc şi Jean Vlădoiu.

„Ne-au surprins legendele Clujului şi Ardealului, fostele glorii de la U Cluj, nu am avut timp să ne încălzim, noi acum suntem pe motorină, mergem mai puţin, dar ne vom încălzi în cea de-a doua repriză", a declarat Miodrag Belodedici. Întrebat dacă e nevoie de mai multă linişte în Liga I, Belodedici a declarat: "Cel mai important lucru, cea mai importantă e liniştea, jucătorii trebuie să fie concentraţi la maxim, să nu audă nici laude, nici critică, nimic. Jucătorii aud şi nu e frumos, să vorbească antrenorul cu jucătorii după meci, nu sunt frumoase atâtea atacuri".

„Am făcut un meci foarte bun, a fost o plăcere să ne revedem şi important a fost că am făcut mişcare. Toţi ne-am îngrăşat, sigur acum nu vorbim de Belo, că el tot timpul se menţine.  Am fost la meci pe Cluj Arena, ceea ce am remarcat la echipa Universităţii a fost faptul că au fost foarte uniţi. Toată lumea se bucura, inclusiv maseurii, toată lumea de pe bancă. Niculescu e un antrenor la început, mai are mult de muncă, are şansa mare de a antrena Universitatea şi de a porni la drum cu dreptul în cariera de antrenor", a declarat Cristi Dulca.

"Aş vrea să le mulţumesc foştilor colegi că şi-au rupt din timpul lor, să participe la astfel de evenimente. Pe Gigă Hagi l-am sunat, este foarte prins cu şcoala, cu problemele pe care le are. Ţin cu Dinamo, ţin cu Steaua, cu Rapid, cu echipele la care am jucat, dar am un mare respect pentru oamenii din Ardeal. Aveţi două stadioane de talie europeană, echipele din Bucureşti nu au investit bani în stadioane", a declarat şi Jean Vlădoiu.

Meciul Generației de Aur vs Echipa Ardealului
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite