„Garda veche“, la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edimar (dreapta) speră să-i creeze probleme lui Mexes în întâlnirea de diseară
Edimar (dreapta) speră să-i creeze probleme lui Mexes în întâlnirea de diseară

Şase jucători din actualul lot al ardelenilor au oferte de a părăsi clubul la iarnă. Fără nicio miză sportivă, clujenii mai joacă azi doar pentru bani (800.000 de euro pentru victorie) şi pentru impresia artistică.

Departe de pretenţiile de la începutul sezonului, CFR Cluj a ajuns să dispute ultimul meci din Grupa E a Ligii Campionilor doar de complezenţă. Sigur, mai contează reţeta financiară. Însă, pentru mulţi dintre fotbalişti, întâlnirea de azi, cu AS Roma, va fi ultima în tricoul vişiniilor.

Portarul Nuno Claro, fundaşul francezo-portughez, Tony, Hugo Alcantara, Cadu şi Culio sunt doriţi de cluburi din afară şi, cel mai probabil, vor fi lăsaţi să plece de la CFR, în pauza de iarnă. Nuno Claro are ofertă din Portugalia, Tony, de la ruşii lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, Culio de la Rubin, o altă echipă din spaţiul ex-sovietic, Alcantara este vizat de un club din prima ligă braziliană, iar căpitanul Cadu ar putea lua drumul Turciei, spre Galata lui Hagi. Şi ivorianul Lacina Traore va părăsi gruparea din Gruia, ofertele pentru el fiind de la Juventus şi de la Fulham.

Pun antrenor străin

Ardelenii aşteaptă finalul meciului cu Roma pentru a face schimbări la echipă. Pe lângă jucătorii care vor pleca, şefii din Gruia şi-au făcut planul de achiziţii. „Până de Crăciun vom avea un antrenor străin la echipă şi vom mai transfera trei jucători", a dezvăluit preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

CFR Cluj (1-4-4-2): Stăncioiu- Panin, Cadu, Rada, Edimar- Dică, Kivuvu, De Zerbi, Culio- Traore, Bjelanovici Rezerve: Claro, Tony, Alcantara, Veloso, Bastos, Dică, Sforzini. Antrenor: Alin Minteuan
AS Roma (1-4-3-1-2): Julio Sergio – Cassetti, Mexes, Burdisso, Castellini – Brighi, De Rossi, Greco – Menez – Borriello, Vucinici Rezerve: Lobonţ – Juan, Rosi, Pizarro, Taddei, Adriano, Totti.
Antrenor: Claudio Ranieri
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitri: William Collum - Keith Sorbie, Martin Cryans (Scoţia)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite