Gala Premiilor în Educaţie pune la bătaie 250.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a Galei Premiilor în Educaţie, eveniment organizat de Fundaţia Dinu Patriciu, a fost lansată azi la Şcoala Internaţională din Cluj, câştigătoarea în 2009 a secţiunii Şcoala Anului. Valoarea totală a premiilor a fost suplimentată cu 50.000 de euro şi va fi anul acesta de 250.000.

Valoarea totală a premiilor a fost suplimentată cu 50.000 de euro şi va fi anul acesta de 250.000 pentru secţiuni precum „Profesorul anului”, „Elevul Anului”, „Studentul anului” etc. Perioada de înscriere este 15.06.2010 – 27.09.2010, iar premiile vor fi acordate în data de 27 octombrie 2010, în Bucureşti.

Gala Premiilor în Educaţie include anul acesta două secţiuni noi de concurs: „Bibliotecarul anului” şi „Educatorul / Învăţătorul anului”. Anul trecut, Şcoala Internaţională din Cluj-Napoca a fost desemnată "Şcoala Anului" la Gala Premiilor în Educaţie.

Distincţia a fost acordată pentru educaţia formală realizată conform curriculumului naţional, proiectele educaţionale şi activităţile extra-şcolare, oportunităţile de învăţare şi motivare pentru elevi, dialogul permanent dintre profesori, părinţi şi elevi, precum şi pentru activităţile de strângere de fonduri şi implicare în comunitate.

Lectorul universitar al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării în cadrul UBB Cluj, Magor Kadar, o obţinul locul al doilea la categoria “Profesorul anului”, iar clujeanul Marius Ionuţ Ungureanu a obţinut premiul al doilea la secţiunea “Studentul anului”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite