Gabi Mureşan, titular cu Luxemburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul celor de la CFR Cluj, Gabi Mureşan, va fi titular diseară, în partida pe care echipa naţională o va disputa în compania Luxemburgului. Cel mai probabil, „ceferistul“ va face cuplu în centrul liniei mediene cu timişoreanul Dan Alexa

Jucătorul lui CFR Cluj, Gabi Mureşan, unul dintre cei mai în formă fotbalişti din campionatul intern, a fost neglijat complet de Răzvan Lucescu în meciul pierdut de „tricolori“ în Bosnia, scor 1-2. Criticat din toate părţile pentru felul în care a făcut selecţia şi apoi schimbările din timpul partidei, Lucescu jr. va trimite pe teren diseară, în meciul cu Luxemburg, o echipă aproape complet nouă faţă de cea folosită sâmbătă.

Va face „cuplu“ cu Alexa

Gabi Mureşan este unul dintre numele cele mai des rostite în ultima perioadă, în contextul în care preferatul selecţionerului, George Florescu, un alt fotbalist clujean, plecat de la Universitatea, este contestat de majoritatea oamenilor de fotbal. Evoluţia din ultimul meci din campionatul intern în care a jucat, cu Sportul, l-a făcut şi pe patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, să comenteze absenţa lui Mureşan din întâlnirea de la Zenica:

„Din punctul de vedere al antrenorului, trebuie să recunoască bărbăteşte că a greşit. Mie mi s-a părut o greşeală că la pauză nu au intrat Gabi Mureşan şi Zicu, jucători într-o formă bună, care s-ar fi putut bate cu bosniacii“, a spus omul cu banii din Gruia la Sport.ro. În formula de joc pe care o va trimite selecţionerul în teren împotriva luxemburghezilor, Mureşan va face „cuplu“ în centrul liniei mediene cu Dan Alexa, jucător care a avut o evoluţie apreciată în Bosnia. Meciul va începe la ora 20.45.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite