Foto-Video La deschiderea Festivalului Comedy Cluj, Emil Boc a comparat discursul cu lungimea unei fuste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la deschiderea Festivalului Comedy Cluj
Imagini de la deschiderea Festivalului Comedy Cluj

Cea de-a patra ediție a Festivalului internațional de Film Comedy Cluj a fost deschisă, vineri seara, la cinema Florin Piersic cu un film semnat de Susanne Bier, distinsă cu un Oscar în 2011, și în care joacă actorul Pierce Brosnan.

La ediția din acest an a Festivalului Comedy Cluj, a patra, vor rula 130 de filme timp de peste o săptămână și vor putea fi văzute la cinematografele Florin Piersic și Victora, Casa Tranzit, Casa TIFF, Klausenburg Café și Teatrul Național.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri seara, la cinematograful Florin Piersic cu pelicula daneză "Oricum te iubesc", în regia regizoarei Susanne Bier. Filmul, prezentat, în premieră, anul acesta la Festivalul de Film de la Veneția, este o comedie romantică care redă povestea dintre un om de afaceri obsedat de muncă și o coafeză, în Italia.

Imagini de la deschiderea Festivalului Comedy Cluj

Deschiderea Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj 2012

La deschiderea festivalului a venit și primarul Clujului, Emil Boc, care, în declarația rostită pe scenă, a comparat discursul cu lungimea fustei unei domnișoare/doamne. "Un discurs, din câte știu, și se potrivește perfect cu contextul, trebuie să fie precum minijupul unei domnișoare sau doamne, adică să fie suficient de scurt cât să fie atrăgător și suficient de lung cât să acopere totul", a afirmat primarul.

Boc a mai spus că primăria va susține în continuare Comedy Cluj. "La fel cum Festivalul de Film Transilvania a devenit un brand internațional, deja Festivalul Internațional Comedy este un brand consacrat. Prin acestea, Clujul a devenit un pol al festivalurilor de film. Ne propunem ca orașul Cluj să aibă un centru de industrii creative printr-un proiect cu fonduri europene, în Lomb și care să deschidă calea inclusiv pentru producție cinematografică", susține Emil Boc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite