Foştii angajaţi Bechtel se pregătesc de procese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca urmare a disponibilizărilor programate din 2 iunie, sindicaliştii Bechtel anunţă că vor acţiona în instanţă constructorul Autostrăzii Transilvania.

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la sediul Cartel „Alfa“ Cluj, preşedintele Grigore Pop a anunţat că sindicaliştii Bechtel au la dispoziţie 30 de zile pentru a formula o plângere în instanţă împotriva Bechtel International.
Sindicaliştii sunt nemulţumiţi din cauza concedierilor programate pentru 2 iunie, dată la care urmează a fi disponibilizaţi 700 de angajaţi de pe şantierul Autostrăzii Transilvania.

Potrivit lui Grigore Pop, citat de Mediafax, măsura concedierilor a fost „la limita legii“ şi că va continua discuţiile cu reprezentanţii Bechtel pentru evitarea procesului.

Compania Bechtel va disponibiliza până în 2 iunie, 700 din cele 1.900 de persoane care lucrează pe şantierul Autostrăzii Transilvania. Ministerul Transporturilor are nevoie, în acest an, de 3,16 miliarde de lei pentru continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, însă a primit de la buget doar 700 de milioane de lei, în condiţiile în care datoriile către Bechtel erau la finele anului trecut de 903 milioane de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite