Cluj: Primul pilot român de Formula 1 - „Home sweet home pentru mine înseamnă Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi, în „Adevărul de Seară”, ediţia de Cluj-Napoca.

Clujeanul care s-a clasat, la începutul acestei luni, pe locul patru la Campionatul Mondial de Raliuri simte şi acum sunetul magic creat de bolidul de Formula 1, pe care l-a condus pe un circuit din Franţa.

Personaj cu două identităţi, însă ambele alimentate de o plăcere comună, dragostea faţă de automobilism, Edwin Keleti este cel mai împătimit iubitor al Clujului şi e mândru să spună asta răspicat. Locuieşte în prezent în Bucureşti, dar vrea să se întoarcă în oraşul natal, unde la vârsta de 14 ani a condus prima maşină de raliuri, o Dacia 1100.

Clujul frumos: „Home sweet home pentru mine înseamnă Cluj. Sunt cel mai împătimit iubitor al oraşului meu natal. Totuşi, Clujul meu a fost un oraş cu alură şi statură europeană, plin de sportivi recunoscuţi, arhitecţi, cultură, dar distrus de Ceauşescu şi Funar.

Iubesc oraşul necondiţionat, îmi place zona centrală, clădirile vechi, chiar dacă nu arată aşa cum ar trebui să arate. În Cluj mă regăsesc emoţional lângă prieteni şi familie”.

Clujul urât: „Nu-mi place zona Bună Ziua şi, personal, i-aş aresta pe toţi cei care au mutilat acest oraş”.

Citeşte povestea clujeanului Edwin Keleti astăzi, în „Adevărul de Seară”

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite