GALERII FOTO Florin Piersic a botezat copilul lui Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Premierul Emil Boc a lipsit de la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe şi-a botezat fiul la Palatul Mitropolitan
Alin Tişe şi-a botezat fiul la Palatul Mitropolitan

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, şi-a botezat azi copilul la Palatul Mitropolitan din Cluj-Napoca. Naşi au fost actorul Florin Piersic şi soţia sa, iar marele absent de la eveniment, premierul României, Emil Boc.

Zi mare azi în familie preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Acesta şi-a botezat fiul, Cezar, la Palatul Mitropolitan din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii ce a început în jurul orei 14.00 şi a durat mai puţin de o oră. Au participat primari din judeţ, consilieri judeţeni, directori de instituţii. A urmat apoi petrecerea de botez care s-a ţinut la Grand Hotel Italia din cartierul Bună Ziua, unde au venit şi oameni de afaceri (directorul Terapia, Damian Dragoş, apoi Mircea Buteanu, directorul Tetarom etc), avocaţi, procurori, primari (din Dej, Băişoara, Turda, Jucu), inspectori şcolari (adjunctul IŞJ Cluj, Marilena Marc), membri PD-L Cluj, dar şi şeful PD-L Cluj, deputatul Daniel Buda.

Florin Piersic a fost naşul de botez al fiului preşedintelui CJ Cluj

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI ÎNAINTE DE BOTEZ

La eveniment au mai luat parte directorul Loteriei Române, Gheorghe Benea, directorul Oficiul Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie, Mircea Miheşteanu. Puţini dintre participanţi au adus şi cadouri - spre exemplu consilierul judeţean Vakar Istvan care a venit cu un măslin.

Vezi cine a fost la botezul fiului preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI CU LUMEA IEŞIND DE LA BOTEZ

Marele absent a fost premierul României, Emil Boc, care este şi naşul de cununie a lui Tişe. Preşedintele CJ Cluj a afirmat că atât prim-ministrul, cât şi doamna Boc nu au venit la botez.

Cadourile lui Florin Piersic: film şi album foto

Naşul de botez al fiului preşedintelui CJ a fost actorul Florin Piersic care a declarat că îl ştie pe Alin Tişe de când era copil, că se simte legat de acesta şi că special şi-a programat spectacolele care să ajungă la eveniment. Piersic a fost al doilea naş de cununie al lui Tişe.

Vezi invitaţii de la petrecerea de botez a fiului preşedintelui CJ Alin Tişe

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA CINE A FOST LA PETRECEREA DE BOTEZ

„Eu, de regulă, port noroc. Acum câteva luni mi-a spus dacă vreau să-i botez copilul. Am zis da. I-am adus în dar copilului un film de-al meu «De-aş fi Harap Alb» pentru ca atunci când va fi  mare să vadă ce moş eram eu. Şi azi când văd acel film îmi vine să mă pup. I-am mai adus un album foto şi o sticlă de băutură", a spus actorul.

Înalt Prea Sfinţitul Andrei Andreicuţ a oficiat botezul. „Copilul e frumuşel, cuminţel. Nu a plâns deloc în timpul botezului. Să-i dea Dumnezeu sănătate!“, a afirmat faţa bisericească.

Soţii Tişe au ieşit printre ultimii din Palatul Mitropolitan, iar Alin Tişe a declarat presei că este foarte fericit. „A fost un moment deosebit. Sunt fericit. Cred că Cezar e cel mai frumos cadou de la Dumnezeu. Cezar a fost cuminte tot timpul ceremoniei şi cred că din punctul acesta de vedere seamănă cu mama lui. Nu a plâns şi chiar a dormit în timp ce îl prezentam invitaţilor", a zis preşedintele CJ.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite