Florin Piersic: „Să-i fie ruşine Biancăi! Nu am avut niciodată legături amoroase cu Angela Similea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revoltat de declaraţiile neadevărate, cu privire la presupusa relaţie a sa cu Angela Similea, făcute de fosta noră a cântăreţei pentru un tabloid, marele actor şi-a exprimat dezgustul faţă de „răutăţile gratuite" vehiculate în presă.

Dezvăluirile făcute de fosta noră a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones (36 de ani), sunt - susţine actorul Florin Piersic - „răutăţi gratuite" la adresa cântăreţei. Fosta noră a Angelei Similea a susţinut, într-un interviu acordat unui tabloid, că artista i-ar fi furat copii, după divorţul de fiul acesteia, Sorin Hilgen. De asemenea, Bianca Cristinoiu-Jones a povestit şi despre presupusele escapade amoroase ale soacrei sale, în tinereţe. Potrivit Biancăi, „marea şi unica iubire" a artistei a fost şi va rămâne actorul Florin Piersic. De altfel, în opinia fostei nurori, actorul a fost şi cauza divorţului Angelei Similea de olandezul Jan Hilgen, după 17 ani de căsnicie.

Florin Piersic s-a arătat revoltat şi dezgustat de „prostiile" vehiculate în presă. „Astea-s prostii! La 76 de ani, nu mă mai interesează să comentez aşa ceva. Nu sunt Columbeanu sau Pepe, ca să fiu târât în asemenea poveşti! Biancăi să-i fie ruşine pentru aceste mizerii! În loc să o lase pe Angela să-şi jelească bărbatul şi mama, îşi bate joc", a declarat, pentru „Adevărul", marele actor.

Actorul a spus că de cântăreaţă îl leagă o prietenie de-o viaţă. „Am lucrat împreună, ne ştim de-o viaţă. Vorbim şi acum la telefon. L-am cunoscut bine şi pe Victor Surdu, am ţinut legătura cu el chiar şi când a fost pe patul de moarte", a arătat Piersic. „Desigur, asocierea numelui meu cu numele Angelei mă flatează. Mereu a fost o femeie frumoasă şi talentată. Dar nu am fost niciodată implicat în vreo poveste de amor cu ea. Pur şi simplu, nu era genul meu. În plus, ne leagă o prietenie puternică. Să se spună acum că ea a divorţat din cauză că mă iubea pe mine... Astea-s mizerii", a comentat Florin Piersic. Actorul este de părere că asemenea invenţii răutăcioase nici nu merită a fi luate în seamă. „Lumea este rea. Iar eu nu cred că merit atâta răutate din partea oamenilor", a concluzionat Piersic.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite