Florin Matache: „E o concurenţă acerbă între portari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Cluj, Florin Matache, spune că la capitolul portari echipa stă excelent şi toţi cei trei goal-keeperi sunt pregătiţi să fie oricând titulari

Cu Florin Matache, Sebastian Huţan şi Ionuţ Boşneag, „U” Cluj este considerată una dintre echipele care nu vor avea probleme în noul sezon din punctul de vedere al portarilor. Şedinţele de pregătire cu antrenorul cu portarii Emil Szolomajer sunt istovitoare, dar cei trei sunt conştienţi că oricând le poate veni rândul să apere.

Deşi Matache pare a fi titularul de drept al buturilor, atât Boşneag, venit în această vară de la Piteşti, cât şi Huţan, care joacă de un an la Cluj, au şansa lor. Căpitanul consideră că acesta este unul dintre cele mai puternice compartimente ale echipei:

„Aşa este, între noi este o concurenţă acerbă, care nu poate fi decât benefică echipei. Eu sunt căpitan, dar asta nu înseamnă că ceilalţi doi portari nu pot fi titulari. Concurenţă există pe toate posturile, aşa trebuie să fie la orice echipă care doreşte să facă performanţă. Antrenamentele cu Solo decurg excelent, este apropiat de vârstă cu noi şi ne înţelege problemele”, spune acesta.

De asemenea, Matache a vorbit despre problemele de omogenizare, după ce la „U” au fost aduşi mai mulţi fotbalişti noi: „Sunt foarte mulţi jucători noi, dar din câte am văzut există calitate în jocul lor. Timpul este scurt şi nu ştiu cât de bine ne vom putea omogeniza, dar nu avem de ales. Dacă li s-a acordat încredere, eu sper să demonstreze prin evoluţii că merită să fie aici”, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite