Florian Walter vrea să listeze clubul Universitatea la bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a anunţat că într-un an şi jumătate îşi doreşte să listeze clubul la bursă. În acest sens, clubul de fotbal ar urma să semneze un parteneriat şi cu echipa de baschet

Florian Walter are planuri mari cu Universitatea Cluj în sezonul următor. Obiectivul declarat al finanţatorului este câştigarea Cupei României şi un loc între primele patru ale campionatului, în ediţia viitoare. Marea surpriză a omului de afaceri este un proiect care ar urma să facă din Universitatea Cluj un club cotat la bursă.

„Am avut o discuţie cu Vali Nica (n.r. finanţatorul echipei de baschet „U“ Mobitelco şi Mircea Cristescu (managerul general) despre o asociere cu echipa de baschet. De asemenea, Alpha Bank ar urma să fie partenerul nostru în realizarea proiectului şi anume listarea clubului la bursă“, spune acesta.

Astfel, Universitatea Cluj ar deveni un club asemănător unor nume ca Real Madrid, FC Barcelona, Partizan Belgrad, Galatasaray sau Fenerbahce, care pe lângă echipa de fotbal au şi formaţii de baschet. „Vrem să fim şi noi ca Real sau Galatasaray, care au şi echipe de baschet“, a spus omul de afaceri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite