Florian Walter: „În proporţie de 90%, ne-am înţeles cu Alex Păcurar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul finanţator al Universităţii Cluj, Florian Walter, a declarat pentru Adevărul că negocierile pentru stelistul Alexandru Păcurar sunt în proporţie de 90% finalizate

Şansele ca mijlocaşul crescut de Universitatea să revină la Cluj sunt foarte mari, patronul clujenilor recunoscând azi că discuţiile sunt la un nivel avansat şi că transferul depinde doar dacă problemele jucătorului cu gruparea din Ghencea se vor rezolva:

"Şansele ca Păcurar să semneze cu noi sunt de 90%, dar aşteptăm ca el să-şi rezolve problemele cu Steaua. Mai are de încasat nişte bani, mai sunt mici detalii de pus la punct, dar în cel mai scurt timp vom avea un răspuns final. Este un jucător bun, pe care ni l-am dorit şi m-aş bucura să-l aducem", a declarat acesta.

De asemenea, fotbalistul a confirmat că doar reglementarea situaţiei sale financiare cu Steaua este impedimentul din calea transferului: "Aşa este, cu Universitatea se negociază intens. Eu am mai spus-o că vreau să revin la Cluj, dar de acum nu depinde de mine. Trebuie să mai primesc bani de la Steaua şi abia atunci voi putea pleca", a spus acesta. Păcurar ar putea fi prezentat oficial la Universitatea chiar pe parcursul zilei de miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite