Cluj: Florian Walter preia joi acţiunile „U” Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Florian Walter preia joi acţiunile „U” Cluj
Cluj: Florian Walter preia joi acţiunile „U” Cluj

Primarul Sorin Apostu a anunţat că are programată joi semnarea contractului de vânzare a pachetului de 51 la sută din acţiunile clubului de fotbal Universitatea către singurul ofertant, Florian Walter.

Consilierii locali au votat astăzi contractul de vânzare-cumpărare a 51 la sută din acţiunile deţinute la clubul de fotbal Universitatea Cluj către omul de afaceri Florian Walter. Acestea deţinea 50 de acţiuni (un procent de sub 0,01 la sută) la club, fiind şi singurul ofertant la licitaţia organizată de Consiliul Local, la care au avut acces doar acţionarii clubului.

Totuşi, până joi Florian Walter trebuie să achite suma de cinci milioane de lei, datoriile clubului de fotbal către Ministerul Finanţelor. „Am fost asigurat că datoriile vor fi plătite în cursul zilei de miercuri sau joi dimineaţa”, a spus primarul Sorin Apostu.

Datoriile clubului Universitatea depăşesc nouă milioane de lei, prin contract investitorul luând la cunoştinţă despre acestea şi angajându-se că va stinge, sub diverse forme, toate datoriile.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite