Fiul sociologului Marius Lazăr, ucis într-un accident de beizadeaua de la Hotel Opal. UPDATE: şoferul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Radu Lazăr, fiul sociologului Marius Lazăr, a fost accidentat mortal azi noapte, în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Potrivit surselor Adevărul, autorul accidentului este Horaţiu Ovidiu Tonea, fiul proprietarilor hotelului de patru stele Opal.

Şerban Radu Lazăr şi-a pierdut viata azi noapte într-un accident rutier, care a avut loc în Piaţa Avram Iancu, în timp ce travera strada pe trecerea de pietoni.

Potrivit citynews.ro, autorul accidentului se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reţinut ulterior de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest, acesta indicând 0,68 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit surselor Adevarul, autorul accidentului este Horaţiu Ovidiu Tonea, în vârstă de 25 de ani, fiul proprietarilor Hotelului Opal şi al fostului magazin SC. ABC Ferari. Potrivit aceloraşi surse, acesta se întorcea din Oradea şi a absolvit Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară “Raluca Ripan” din Cluj-Napoca.

UPDATE: Potrivit judecătorului Lucian Marian, purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Cluj-Napoca, Horaţiu Ovidiu Tonea, şoferul autoturismului marca BMW 513 implicat în accidentul rutier de aseară, a fost arestat pentru 29 de zile. Tânărul este cercetat penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Tonea a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite