Fiul primarului din Mintiu Gherlii a alimentat dintr-o benzinărie şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Oltean, primarul din Mintiu Gherlii, tatăl hoţului de benzină. FOTO: psdcluj.ro
Dumitru Oltean, primarul din Mintiu Gherlii, tatăl hoţului de benzină. FOTO: psdcluj.ro

Fiul primarului din Mintiu Gherlii, judeţul Cluj, Dumitru Oltean, a alimentat săptămâna trecută dintr-o benzinărie din Dej şi a fugit fără să plătească. Tânărul a încercat să inducă în eroare oamenii legii, montând plăcuţe false pe autoturism.

În Ajunul Crăciunului, Dumitru Oltean a alimentat de circa 200 de lei dintr-o benzinărie din Dej şi s-a făcut nevăzut. Unul dintre angajaţii benzinăriei l-a observat şi a anunţat imediat poliţia. Mai mult, angajatul benzinăriei a plecat în urmărirea hoţului. Poliţiştii au reuşit să-l prindă în Gherla, la aproximativ 10 kilometri de locul faptei.

„În data de 24 decembrie, în jurul orelor 00.00, Poliţia Dej a fost sesizată despre faptul că, la o benzinărie din Dej, o maşină a făcut plinul şi a plecat fără să plătească. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj care a identificat autoturismul în cauză. S-a constatat că acesta a fost condus de un tânăr din localitatea Mintiu Gherlii, care şi-a montat plăcuţe false pe autoturism. Acesta a alimentat de circa 200 de lei şi a plecat fără să plătească", a declarat Ovidiu Câţcăuan, şeful Biroului Investigaţii Criminale Dej.

Contactat de reporterul „Adevărul“, primarul Dumitru Oltean a declarat că nu ştie nimic despre faptele fiului său. „Nu ştiu nimic. Am auzit ceva, dar nu ştiu. Am să merg până la benzinărie să văd despre ce e vorba. Oricum, îi poate capul. Asta e", a spus primarul.

Tânărul de 23 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false. Acesta riscă între 3 şi 12 ani de închisoare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite