Cluj: Firma acuzată de şefii spitalului din Arad: „Noi nu le-am vândut produsul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Firma acuzată de şefii spitalului din Arad: „Noi nu le-am vândut produsul”
Cluj: Firma acuzată de şefii spitalului din Arad: „Noi nu le-am vândut produsul”

Reprezentanţii firmei clujene Biostec Clinilab, împotriva căreia direcţiunea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a depus plângere pentru înşelăciune, pe motiv că ar fi modificat instrucţiunile de folosire, neagă toate acuzaţiile.

„Noi nici măcar nu le-am vândut produsul la care face referire directorul spitalului. Într-adevăr, am participat la o licitație cu PeraSafe, dar am pierdut. Noi le-am vândut doar dezinfectanți, iar PeraSafe este un sterilizant”, a declarat administratorul firmei Biostec Clinilab, Şerban Popa.

El a mai afirmat că afirmaţia reprezentanților DSP Arad, potrivit căreia ar fi recunoscut, indirect, faptul că ar fi distribuit spitalului dezinfectantul, este eronată. „Nu am purtat nicio corespondenţă cu cei de la DSP Arad, aşa că nu înţeleg despre ce vorbesc ei”, a mai spus Popa.

Citeşte şi
Firma clujeană a fost reclamată la Poliţia Arad

Afirmaţiile sale sunt susținute şi de datele prezentate pe site-ul e-licitatie.ro, unde societatea sa apare doar ca participantă la licitaţia organizată de Spitalul Judeţean de Urgență Arad pentru achiziţionarea de sterilizant.

Totodată, conform afirmaţiilor lui Popa, Ministerul Sănătăţii a distribuit, în urma unei licitaţii organizate la finele anului 2007, o cantitate mare de produse către spitale. „Era şi acest produs, PeraSafe, între acelea. Cei de la spital ar trebui să verifice ce au primit de la minister înainte de a face acuzaţii nefondate”, a mai subliniat administratorul firmei clujene.

image
image

Referindu-se la acuzaţia cu privire la instrucţiunile de folosire şi la termenul de valabilitate înscris pe produs, Popa a explicat că, de fapt, este vorba despre o confuzie, menţionând că produsul „PeraSafe”, la care a făcut referire directorul spitalului arădean, Bogdan Totolici, a fost înlocuit cu un  altul, „Rely+On PeraSafe”, iar instrucţiunile de folosire de pe primul nu au fost redate în acelaşi mod pe al doilea produs. „La PeraSafe se precizează că este valabil 48 de ore, respectiv 24 de ore în cazul aparatelor cu ultrasunete. În schimb, la noul produs se menţionează că este valabil 24 de ore de la activare pentru endoscoape. Practic, e acelaşi lucru”, a spus Popa.

image

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite