Filmul „Nuntă în Basarabia“ rulează la Comedy Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţă din Filmul „Nuntă în Basarabia” (Arhiva)
Secvenţă din Filmul „Nuntă în Basarabia” (Arhiva)

Comedia prezentată în avanpremieră la ediţia de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, va rula, astăzi, la Cinematograful Arta.

Din cauza numărului mare de clujeni care nu au mai găsit bilete pentru proiecţia de marţi, organizatorii Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, au reprogramat o nouă proiecţie a filmului pentru astăzi.

În schimbul unui bilet care costă 6 lei, clujenii vor putea vedea filmul, astăzi, începând cu ora 21.00, la Cinematograful Arta, situat pe strada Universităţii. Filmul va rula în locul peliculei El Regalo/Cadoul. Cinematograful Arta dispune de o capacitate de aproximativ 300 de locuri.

„Nuntă în Basarabia“ a rulat în avanpremieră la ediţia din 2009 a Comedy şi s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea publicului şi a criticii. Premiera mondială a filmului semnat de Napoleon Helmis şi a cărui lansare în cinema era programată pentru 2010, s-a produs, astfel, la Cluj, la Cinema Victoria în octombrie 2009, într-un cadru privat, scopul evenimentului fiind promovarea peliculei.

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj se desfăşoară în perioada 8 – 17 octombrie.

„Nuntă în Basarabia“, România, 2010, 90 min.

R: Napoeon Helmis

Un tânăr dirijor din Bucureşti şi o pianistă din Chişinău s-au căsătorit recent în România, însă sunt nevoiţi să repete nunta, de data aceasta în Basarabia...

Cu : Vlad Logigan, Victoria Bobu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite