Fii francez pentru o zi la Casa TIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei, sâmbătă, 14 iulie, Casa TIFF îi aşteaptă pe clujeni cu meniuri speciale, cu filme şi cu muzică live de calitate. Nu vor lipsi surprizele.  

Terasa Casei TIFF va deveni pentru o zi o străduţă cochetă din Franţa, cu lume pestriţă şi veselă şi preparate tradiţionale. În cinstea Franţei, Casa pregăteşte bunătăţi cum ar fi cremă de zahăr ars, French Toast cu fructe, Croque Madame, Croque Monsieur, Quiche Lorraine, Flan Pâtissier (un desert delicios), iar seara, cei pasionaţi de gastronomia franceză sunt aşteptaţi cu un platou cu brânză, lângă un pahar de vin.

Poveste în imagini: „A fost odată în Provence“

Peisajele surprinse de Mishu Vass în fotografii vă invită să faceţi o incursiune imaginară în Provence, prin expoziţia „Il était une fois en Provence“ / „A fost odată în Provence“, găzduită de Casa TIFF pe tot parcursul weekend-ului. Odată cu răcoarea îşi vor face apariţia artiştii stradali care vor anima terasa: mimi, jongleuri şi alte surprize vă vor oferi o seară inedită.

Muzică live şi film

Acordeonul magic al lui Jean-François LeClerc se va auzi pe terasă începând cu ora 19.00 şi va aduce culoare şi încântare. Dacă vreţi să râdeţi la o comedie franceză despre actriţe de tot felul vă invităm La perne, de la 19.00, la proiecţia filmului “Le bal des actrices” / « Balul actriţelor » al regizoarei Maïwenn Le Besco, proiectat cu sprijinul Institutului Francez din Cluj.
 La ceas de seară vă invităm să savuraţi un vin bun pe terasă în acorduri de pian: de la 21:00 vă aşteptăm la un concert live Soirée French Piano-Bar, cu Liviu Sorescu – pian şi Teodora Bârla – voce.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite