Cluj: Fetiţa care a căzut de pe bloc a murit (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Fetiţa care a căzut de pe bloc a murit (GALERIE FOTO)
Cluj: Fetiţa care a căzut de pe bloc a murit (GALERIE FOTO)

Roberta, în vârstă de doi ani şi jumătate, a decedat în urma traumatismelor. Bunica fetei a lăsat-o nesupravegheată pentru câteva minute, în jurul orei 10, timp în care s-a dus la cumpărături. Atunci s-a petrecut tragedia.

Citeşte şi
O fetiţă de doi ani, în comă după ce a căzut de la etajul şase


Fata era lăsată în grija bunicilor ei, familia Cseresznyes, care locuiesc la un bloc de pe strada Fabricii 7, din Cluj-Napoca.
Bunica fetei a lăsat-o nesupravegheată pentru câteva minute, în jurul orei 10, timp în care s-a dus la cumpărături. Atunci s-a petrecut tragedia.

Martorii spun că fetiţa a ieşit pe geam şi a început să strige după bunica ei, care a lăsat-o în casă cu străbunica, timp în care s-a dus la magazin să cumpere tăieţei. Mai mulţi vecini au strigat la fetiţă să nu se aplece peste geam, însă în zadar.

S-a mai ţinut de pervaz

Mihai Borhan, un clujean în vârstă de 52 de ani, se afla la câţiva zeci de metri, în faţa blocului în care locuieşte, când a auzit ţipetele vecinilor. „M-am întors şi am văzut-o şi eu pe fetiţă. Se mai ţinea într-o singură mână de pervaz şi apoi a căzut. Degeaba a încercat băiatul să o prindă, că nu a reuşit”, îşi aduce aminte cu groază clujeanul.

Călin Petrindean, un clujean în vârstă de 24 de ani, se afla în faţa blocului în care locuieşte prietena sa. Când a văzut că aceasta cade, a întins mâinile şi a încercat să o prindă pe fetiţă. „Am încercat să o prind, dar vă daţi seama de la etajul şase, are vreo zece kilograme, eu cât am putut i-am atenuat căderea”, a declarat Petrindean.

A murit după câteva ore

Fetiţa a fost transportată la Spitatul de Copii din Cluj, în stare critică, intubată şi în comă de gradul IV. Câteva ore mai târziu, din cauza traumatismelor suferite, fetiţa a murit. Părinţii ei au aflat tragica veste în curtea spitalului.

Mama sa, Ioana Cseresznyes, ţinea în braţe jucăriile de pluş ale fetiţei, şi cu tot sprijinul familiei, nu a putut să se oprească din plâns pentru mai bine de o jumătate de oră. Ea a refuzat să facă vreo declaraţie.  „Este o mare tragedie. Încă nu realizăm ce s-a întâmplat şi suntem distruşi”, a spus unchiul fetiţei, fratele mamei.

Contactată telefonic, bunica fetiţei a refuzat să spună ceva despre cele întâmplate. „Vă rugăm frumos să ne lăsaţi în pace”, a spus bunica fetiţei înainte de a închide telefonul. În caz au început o anchetă poliţiştii criminalişti şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite