Cluj: Ligia Moldovan, singura clujeancă admisă la Festivalul Mamaia (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ligia Moldovan, singura clujeancă admisă la Festivalul Mamaia (VIDEO)
Cluj: Ligia Moldovan, singura clujeancă admisă la Festivalul Mamaia (VIDEO)

După un onorant premiu trei, obţinut de Ligia Moldovan la ediţia de anul trecut a concursului, talentata solistă vrea să-i calce pe urmele lui Răzvan Krivach şi să aducă la Cluj din nou trofeul.

Solista de doar 17 ani, Ligia Moldovan,  este unul din cei 24 artişti care vor concura în cadrul Festivalului de Muzică Uşoară, concurs ce se va desfăşura în perioada 17 – 24 august.

Pentru a se califica însă în finala festivalului solista a fost supusă unei perioade de pregătiri, coordonată de solistul Mihai Trăistariu şi de o preselecţie, la care au participat peste 80 de concurenţi din toată ţara. „Pentru mine este o provocare participarea de anul acesta. Rezultatul de anul trecut mă obligă la o performanţă mult mai mare”, a declarat Ligia Moldovan.

Frumoasa solistă a obţinut anul trecut un onorant premiu trei, cu melodia „Îngerii nu plâng”, a regretatei artiste Laura Stoica.

Talentul clujencei a fost apreciat şi de membrii trupei DJ Project, alături de care Ligia a cântat melodia "Privirea ta" în cadrul unui concert electoral susţinut de aceştia la Cluj. Artista are şi câteva oferte de a forma un proiect muzical, din partea unor compozitori cu notorietate, despre care nu doreşte încă să vorbească, până la concretizarea vreunei propuneri.

Vezi prestaţia solistei în cadrul ediţiei de anul trecut a Festivalului Mamaia:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite