Femeie rănită după ce ambulanţa în care se afla a fost lovită de un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost rănită, joi seară, după ce ambulanţa în care se afla a fost lovită, pe drumul dintre Cluj-Napoca şi Gherla, de un microbuz care era tractat de un altul, iar autosanitara, care avea semnalele luminoase în funcţiune, s-a răsturnat în urma impactului.

Agentul principal de poliţie Florin Sabău de la Poliţia Rurală din Iclod a declarat, vineri, că accidentul a avut loc joi seară, la ora 21.30, în localitatea Răscruci, după ce o ambulanţă care a intrat pe drumul principal a fost lovită de un microbuz care era tractat de un altul.
"Din primele cercetări rezultă că, deşi conducătorul ambulanţei a ieşit pe drumul principal cu semnalele luminoase în funcţiune, microbuzul (cel care tracta - n.r.) nu i-a acordat prioritate", a spus Sabău.

Citiţi şi: Nu avem medici, nu vom avea prea curând nici ambulanţă de Terapie Intensivă

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat

În ambulanţă se afla o femeie care făcea dializă şi care solicitase salvarea din cauza unei probleme cardiace. În urma accidentului, ea a suferit o fractură de piramidă nazală. Femeia a fost preluată de un alt echipaj şi transportată, în stare stabilă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor.
Niciunul dintre microbuze nu avea pasageri.
În urma accidentului, traficul în zonă a fost îngreunat timp de aproximativ o oră.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite