Feerie pe cerul Clujului de revelion (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focurile de artificii din centrul Clujului au durat un sfert de ora
Focurile de artificii din centrul Clujului au durat un sfert de ora

4.000 de clujeni au sărbătorit trecerea în anul 2010 în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca. Premierul Emil Boc, prezent şi el în piaţă, le-a urat românilor să aibă parte de sănătate în noul an şi să privească optimişti spre 2010.

Circa 4.000 de clujeni s-au strâns pentru a sărbători intrarea în noul an in Piata Avram Iancu. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Premierul Emil Boc a sosit în piaţă înainte de miezul nopţii, împreună cu soţia sa, Oana, şi cele două fiice, Patricia şi Cezara, primarul Sorin Apostu,  lideri ai PDL Cluj şi parlamentari, după care a asistat la focurile de artificii pregătite de Primărie.

„Vreau să vă doresc tuturor să aveţi parte în 2010 de sănătate, că e cea mai importantă, şi dacă avem sănătate le rezolvăm pe toate. Încheiem un an greu, 2009, dar trebuie să privim cu optimism spre 2010. Cele bune să se adune, cele rele să se spele şi să intrăm în noul an cu bucurii şi împliniri”, a spus Boc în faţa clujenilor din Piaţa Avram Iancu.

Premierul a numărat împreună cu Sorin Apostu ultimele secunde până la noul an, după care a desfăcut o sticlă de şampanie.

Din cauza crizei economice, Primăria Cluj-Napoca nu a organizat de Revelion niciun spectacol în Piaţa Avram Iancu, ci doar focuri de artificii, cu o durată de 15 minute, iar reprezentanţii municipalităţii au oferit clujenilor pahare cu şampanie.

La final, oamenii au plecat nemulţumiţi de intervenţia poliţiei care i-a dispersat pentru a da drumul circulaţiei în zonă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite