Farmaciile de gardă în perioada sărbătorilor pascale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aveţi nevoie de medicamente în perioada sărbătorilor pascale, le puteţi procura de la farmaciile de gardă din Cluj-Napoca. Pentru asistenţă medicală de urgenţă, vă puteţi adresa spitalelor de gardă.

Colegiul Farmaciştilor Cluj a stabilit farmaciile care vor asigura serviciul de permanenţă în perioada Paştelui. Lista farmaciilor de gardă este următoarea: Cynara Farm SRL pe Calea Floreşti 75, Remedium Farm pe 21 Decembrie 1918, Viafarm în Piaţa Mihai Viteazu.

În plus, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj va funcţiona, în toată această perioadă, serviciul de permanenţă care poate fi apelat la numărul de telefon 0264.433.645.

În toate spitalele publice se asigură, pentru acelaşi interval, asistenţa medicală de urgenţă, prespitalicească şi spitalicească. Asistenţa este pentru toate specialităţile medicale, chirurgicale şi stomatologice,  potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică.

Urgenţele medico-chirurgicale pentru adulţi le asigură Unitatea de Primire a Urgenţelor de pe Clinicilor 3-5, iar în cazul copiilor - la UPU de pe Moţilor 68. În celelalte oraşe din judeţ - Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin - serviciile de urgenţă sunt asigurate prin camerele de gardă ale tuturor spitalelor.

În cazul unor urgenţe stomatologice vă puteţi celor de la adresa Cardinal Iuliu Hossu 37 din Cluj-Napoca. Şi Serviciul de Ambulanţă al judeţului funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi găsit la 112.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite