Fanii lui Bayern au făcut show la Cluj. Vezi o GALERIE FOTO cu bavarezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii au venit „înarmaţi“ cu sute de fulare şi steaguri în culorile lui Bayern
Suporterii au venit „înarmaţi“ cu sute de fulare şi steaguri în culorile lui Bayern

Peste 1000 de fani ai celor de la FC Bayern şi-au însoţit echipa în deplasarea de la Cluj. Veniţi din toate colţurile Europei, nemţii au cântat tot meciul, dominând copios fondul sonor

Dacă vicecampioana Europei a făcut spectacol în teren, nici suporterii echipei nu puteau să se lase mai prejos. Peste 1000 de oameni cu accesorii având însemnele clubului preferat au ţinut să urmărească pe viu evoluţia băieţilor lui van Gaal.

image

Înainte de meci, aceştia au umplut pub-urile din oraş, au cântat pe străzi şi au savurat din plin berea românească. Mulţi au venit de la Munchen „dotaţi“ cu băutura alcoolică preferată, iar în momentzul intrării pe stadion păreau destul de turmentaţi.

fan2

Încălziţi bine, bavarezii au creat o atmosferă care a acoperit total strigătele timide ale galeriei ceferiste. Pe întreaga durată a meciului, au cântat, au aplaudat şi şi-au fluturat steagurile.

image

La meci a fost prezent şi un fan imobilizat într-un scaun cu rotile, care îşi susţine echipa în toate meciurile din deplasare. De peste 20 de ani, acesta merge cu maşina, alături de un prieten de-al său, în absolut toate deplasările clubului iubit.

fan3
fan6
fan7
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite