Fanii Universităţii Cluj nu acceptă mutarea echipei la Buzău şi se pregătesc de proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii echipei Universitatea Cluj nu sunt de acord cu iminenta mutare a echipei la Buzău, anunţată, joi, de preşedintele grupării ardelene Ana Maria Prodan. Ei protestează începând de la ora 18.00  la antrenamentul ce se desfăşoară pe stadionul Clujana.

La puţin timp după anunţul oficial făcut de Ana Maria Prodan, fanii formaţiei clujene au început să se mobilizeze pe reţelele de socializare, pentru a organiza un protest mai amplu, împotriva plecării echipei la Buzău. "Nu dorim să facem declaraţii pe această temă, ci să protestăm mai întâi, să luptăm pentru stoparea acţiunii", a precizat un fan, pentru MEDIAFAX.
Astfel, fanii Universităţii se mobilizează pentru a participa în număr cât mai mare la antrenamentul echipei, de la ora 18.00, la care vor scanda împotriva plecării echipei. Ei îşi doresc să vorbească cu antrenorul Cristian Dulca şi cu jucătorii, fiind convinşi că unii dintre aceştia nu doresc să părăsească Clujul. "Sigur că nu ne aşteptăm la jucătorii mercenari, aduşi de Ana Maria Prodan", mai spun fanii "şepcilor-roşii", care vor să organizeze şi un marş de protest în oraş, în zilele următoare.

„Ocupaţi Clujul!“
"Pentru numele lui U: ocupaţi Clujul! Astăzi, de la ora 18.00, pe Clujana, toţi U-iştii sunt aşteptaţi. Încercaţi să aduceţi 5-10 lei, pentru a cumpăra cele necesare unui protest. Dă mai departe. Nu plecăm la Buzău", este textul promovat de fanii clujeni pe reţelele de socializare.

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începând cu următoarea partidă. Aceasta este în etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, după întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naţionale cu Estonia (7 septembrie) şi Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite