Fanii Paradise Lost au primit afişe, în loc de concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Brânduşan a explicat, aseară, fanilor şi presei, de ce s-a amânat concertul Paradise Lost pentru a doua oară
Nelu Brânduşan a explicat, aseară, fanilor şi presei, de ce s-a amânat concertul Paradise Lost pentru a doua oară

Motivul amânării concertului de aseară a fost un accident rutier în care microbuzul trupei a fost implicat. Agentul de vânzări al trupei Paradise Lost spune că nu s-a discutat despre o reprogramare a concertului, astfel că cele 420 de persoane ce au plătit pentru eveniment, îşi vor cere banii înapoi.

Câţiva zeci de fani ai formaţiei rock „Paradise Lost”, ce urma să susţină, aseară, un concert la Cluj, s-au adunat, supăraţi, în holul Casei de Cultură a Studenţilor. În loc de mult-aşteptatul concert, cei prezenţi s-au ales, în schimb, cu un afiş. Amânarea concertului nu a fost anunţată, oficial, până aseară, la ora la care trebuia să înceapă. Când au aflat motivul amânării - accidentul rutier în care au fost implicaţi membrii trupei - fanii au fost mai degrabă îngrijoraţi decât supăraţi. Totuşi, unii dintre ei nu au crezut vestea accidentului. „Nu s-a afişat nimic pe site-ul celor de la Paradise Lost. Înclin să cred că este o strategie de-a organizatorilor, de a amâna concertul”, spunea, aseară, supărat, Mircea Bogdan (24 de ani).

Îşi cer banii înapoi

Alexandra Bere şi Adelina Iuhas au venit special din Oradea pentru a-i vedea în concert pe scoţieni. „Suntem dezamăgite. Pentru a doua oară se amână concertul. Nu mai cred nimic, o să-mi cer banii înapoi”, ne-a spus studenta Alexandra Bere, de 22 de ani.

În schimb, organizatorul evenimentului, Nelu Brânduşan, i-a sfătuit pe fani să mai aştepte 2-3 zile, când se va şti dacă concertul va fi reprogramat. Despre acest lucru, Paul Bolton, agentul de vânzări al formaţiei, a confirmat, aseară, producerea accidentului, şi a mai spus că nu ştie nimic despre o reprogramare a concertului. „Nu am discutat nimic despre o reprogramare a concertului. Deocamdată nu se mai ţine”, a spus Bolton. Potrivit organizatorului Nelu Brânduşan, pentru concertul de aseară s-au vândut 420 de bilete, jumătate dintre ele în alte judeţe decât Clujul.

Autocarul cu care se deplasau membrii celor două formaţii, Paradise Lost şi Samael, a fost implicat, ieri, într-un accident rutier. După concertul susţinut în Belgrad, de alaltăieri, artiştii se îndreptau, spre România. „La aproximativ 200 de kilometri de Belgrad, au lovit un cap de pod nesemnalizat, probabil şi din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Şoferul microbuzului a fost rănit uşor”, le-a explicat, aseară, Nelu Brânduşan fanilor ce s-au strâns la Casa de Cultură a Studenţilor. Artiştii urmau să-şi continue, mâine, turneul în Norvegia.

În ceea ce priveşte recuperarea banilor pentru bilete, aceasta se poate face de la magazinele de unde acestea au fost achiziţionate. Preţul unui bilet a fost de 85 de lei. Concertul Paradise Lost a mai fost amânat şi în 3 decembrie, la Cluj-Napoca, din cauza unor probleme în familia tehnicianului trupei.

„Nu am discutat despre o reprogramare a concertului. Deocamdată nu se mai ţine” - Paul Bolton, agent de vânzări Paradise Lost

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite