Familie recalcitrantă evacuată din hotel cu „mascaţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Olivia şi Valentin Gheorghiu din Bucureşti au fost scoşi afară din Hotel Sport din Cluj-Napoca după intervenţia „mascaţilor” din trupele de jandarmi.

Scandalul a izbucnit vineri după-amiază, iar fiecare dintre cei implicaţi a prezentat o altă variantă poliţiştilor. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a susţinut tot timpul că a fost bătută de un reprezentant al hotelului, care i-ar fi provocat răni adânci în zona capului soţului ei, în vârstă de 41 de ani.

Suferindă de cancer, aceasta a povestit că a venit la Cluj pentru un tratament naturist, şi s-a cazat la hotelul din apropierea viitorului stadion „Ion Moina” din Cluj-Napoca vineri, în jurul amiezii. Până aici, informaţiile sunt confirmate şi de către reprezentanţii hotelului.

Mai departe, bucureşteanca a povestit, cu mâinile pline de sânge, cum a fost bătută în camera în care era cazată de „şeful de la curăţenie”, „un tip înalt, de 1,90 metri, cu ochi verzi şi burtă, genul de securist”. Spusele femeii au fost susţinute de soţul ei, care pentru a întări cele afirmate a arătat două răni sângerânde, în creştetul capului, pe lângă o lovitură puternică la ochiul stâng.

Bătaie cu fecale

Cei doi sunt, însă, contrazişi de cei de la hotel, care spun că soţii s-au bătut între ei, provocându-şi unul altuia rănile, după ce între ei a izbucnit un scandal monstru, în camera 302 a hotelului. „Era scandal mare, circ în camera lor. Femeia aruncase cheia camerei pe geam, aşa că am deschis cu o cheie de rezervă. Când am intrat, bărbatul era lovit la faţă, iar femeia a încercat să mă lovească cu o sticlă de vin”, a povestit administratorul de la Hotel Sport, Lucian Marian.

Camera în care soţii Gheorghiu fuseseră cazaţi era răscolită, patul era pătat cu vin iar pereţii erau stropiţi cu sânge şi fecale. „ Femeia a aruncat şi în mine cu fecale”, a mai spus administratorul hotelului.

În cele din urmă, spiritele au fost calmate de poliţiştii Secţiei 4 şi de jandarmi mascaţi, care au intervenit şi i-au scos pe cei doi în faţa hotelului.
În timpul scandalului, cei doi soţi au distrus două telefoane din dotarea hotelului, un televizor, şi câteva obiecte decorative, printre care o vază şi o scrumieră.

Soţii Gheorghiu au refuzat să plece din faţa hotelului chiar şi după intervenţia mascaţilor, continuând să acuze că au fost bătuţi. Totuşi până la închiderea ediţiei ei nu au depus nicio plângere la poliţie în acest sens.

„Persoane recalcitrante”

Potrivit Ginei Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ ) Cluj, reprezentanţii hotelului au sunat la 112 în jurul orei 15.30, pentru a interveni. „Poliţiştii au constatat că două persoane recalcitrante şi-au dat în cap cu mai multe obiecte. Reprezentanţii hotelului au încercat să aplaneze conflictul, însă a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru  a aplana conflictul”, a declarat aceasta.

Un câine şi trei pisici, printre bagaje

Soţii Gheorghiu au atras de la bun început atenţia personalului prin numărul mare de bagaje cu care au sosit. Mai apoi, alte persoane au continuat să le aducă diverse genţi şi valize. În acestea au fost ascunse patru animale - un câine şi trei pisici - pe care angajaţii hotelului le-au descoperit doar după izbucnirea scandalului.




Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite