Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca va acorda o menţiune specială la TIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIFF 2011
TIFF 2011

TIFF şi Fabrica de Pensule au lansat o provocare cinefililor clujeni: acordarea unei menţiuni speciale filmului care abordează subiecte sau problematici relevante pentru vremurile pe care le trăim.

Clujenii pasionaţi de film se pot înscrie într-o competiţie locală din cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (1-10 iunie 2012, Cluj-Napoca) adresată atât amatorilor, cât şi profesioniştilor care locuiesc, lucrează sau studiază în judeţul Cluj. Ca şi anul trecut, de altfel.

Cei interesaţi pot trimite până pe 15 mai (ultima zi de recepţionare a filmelor), pelicule pe orice temă, cu lungimea maximă de 30 de minute, într-unul din formatele: MPEG2, AVI sau MOV. Producţiile trebuie să fie realizate în perioada 13 iunie 2011- 15 mai 2012 şi să fie subtitrate sau dublate în limba română. Filmele, împreună cu formularul de înscriere completat (disponibil pe www.tiff.ro), trebuie trimise la Cinema Victoria, Bulevardul Eroilor, nr. 51.

Organizatorii vor anunţa până pe 31 mai filmele care vor intra în Competiţia Locală TIFF 2012. Unele dintre acestea filme vor fi prezentate la TIFF, în cadrul unui eveniment special.
 Cea mai bună creaţie va fi desemnată de un juriu alcătuit din trei personalităţi din cinematografia românească şi va primi o menţiune specială din partea Fabricii de Pensule.

Anul trecut, Premiul pentru cel mai bun film a fost acordat producţiilor „Jucăria" (R. Laura Punkosti, 12′ 21") şi „Casa Blanca 1 PM" (R. Octavian Fedorovici, 1′ 45").

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite