Cluj: Panin şi Mara, criticaţi de şeful de la FRF, Mircea Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ceferiştii” Bogdan Mara şi Cristian Panin, titlulari în victoria de aseară a echipei naţionale, cu Insulele Feroe, nu au reuşit să impresioneze, iar Mircea Sandu l-a atenţionat public pe selecţionerul Răzvan Lucescu să renunţe la serviciile lor

Cristian Panin a bifat a doua prezenţă sub tricolor, profitând de o conjunctură favorabilă. Vasile Maftei, jucătorul Unirii Urziceni, a fost foarte criticat după înfrângerea cu Serbia, scor 0-5, iar în locul său a fost convocat „Pană”. În vârstă de 31 de ani, fundaşul dreapta al CFR-ului nu este considerat ca o soluţie viabilă pentru reconstrucţia echipei naţionale.

De asemenea, Bogdan Mara, cu un an mai în vârstă decât colegul său, a avut o prestaţie ştearsă în partida de aseară. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a intrat în direct la GSPTV, imediat după meci, unde i-a criticat pe cei doi:

„Nu ai cum să vorbeşti de reconstrucţia unei echipe naţionale când convoci jucători trecuţi de 30 de ani. Mara şi Panin, de la CFR, nu sunt jucători care să fie utili în acest context. Sunt muncitori amândoi, dau totul pe teren, dar au o vârstă şi ar trebui lăsaţi să se concentreze pe echipele lor de club. Răzvan trebuie să cheme alţi jucători, mai tineri”, a spus şeful de la Federaţie.

Atât Mara cât şi Panin au fost integralişti în meciul câştigat de „tricolori”, aseară, la Piatra-Neamţ, cu Insulele Feroe.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite