FOTO Lego, filme despre olărit şi vrăjitorie şi târg bio de Noaptea Muzeelor, la Muzeul Etnografic din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţie de lego şi jocuri pe măsură pentru cei mici, târg de bucate bio, la preţuri de producător, şi proiecţii de documentare despre olărit şi vrăjitorie este oferta Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca pentru Noaptea Muzeelor.

Dacă târgul bio de vin, ţuică şi bucate nu a avut azi, 19 mai, mulţi cumpărători, în schimb două dintre încăperile Muzeului Etnografic al Transilvaniei au fost invadate, la propriu, de copii veniţi să se joace lego şi să se fotografieze cu mascota celei mai mari expoziţii de lego găzduită de vreun muzeu din ţară.

image

Click pe poze pentru mai multe imagini de la jocul copiilor cu piesele de lego

Târgul Bio va fi deschis şi mâine, 20 mai, între orele 10.00 şi 18.00. Se vând de la fructe, mezeluri, la preţuri de producător, sucuri naturale până la cosmetice - săpun din morcov şi scorţişoară, din lapte de capră şi miere, creme fără parabeni etc.

image

Lume puţină la târgul bio

Noaptea Muzeelor continuă la Muzeul Etnografic cu proiecţii de filme documentare despre olărit, junii Braşovului şi vrăjitorie. Filmele sunt realizate de absolvenţi ai Facultăţii de Teatru şi Film din Cluj-Napoca.

Unde poţi să mergi în acest weekend la Cluj

Poveştile ascunse ale unor obiecte din muzeele clujene, promovate de francezi

VIDEO Noaptea Muzeelor la Cluj: gladiatori, securişti, mămăligă cu brânză, ţuică şi proiecţii de filme

Tot la acest muzeu mai poate fi văzută o expoziţie despre romii ucişi în lagărele naziste numită „Ziua Amintirii", realizată împreună cu Organizaţia pentru Unirea Romilor şi Asociaţia „Şanse Egale".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite