FOTO Victorie pentru "U" Mobitelco Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci
Meci

Echipa de baschet "U" Mobitelco BT Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, echipa BC Miercurea Ciuc, scor 90-76, cel mai bun marcator fiind Kyndall Dykes care a reuşit 36 de puncte. Au mai ieşit în evidenţă Krastanovic cu 14 recuperări şi M. Paul cu 7 pase decisive.

"A fost un meci greu, am făcut câteva schimbări în ceea ce priveşte tactica, mă bucur pentru victorie. Aştept de la următoarele trei partide să câştigăm şi să ne îmbunătăţim jocul, să creştem ca echipa, de la meci la meci iar în play-off să fim mai puternici" a declarat la finalul partidei Dykes.


Meci

"U" Mobitelco BT Cluj - Napoca - BC Miercurea Ciuc 90 - 76(26-17, 18-19, 19-25, 27-15).

Marcatori:


"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca:
Dykes 36 (4 recuperări, 3 pase decisive), Krstanovic 24 (14 recuperări), Mijovic 12 (7 recuperări, 7 pase decisive), Lawrence 7 (6 recuperări, 3 pase decisive), Lagrange 7 (3 recuperări, 3 pase decisive), Coropdean 4 (1 recuperare), Mihai Paul (2 recuperări, 7 pase decisive), Santa (2 recuperări),


BC Miercurea Ciuc:
Dino 15, Long 14, Dies 13, Champion 12, Samuila 12, Jakab 6, Enrico Ramon 2, Rosu 2.

"Miercurea Ciuc este o echipă incomodă, a văzut toată lumea, doar în meciul de la Timişoara au avut o cădere, în rest oriunde au jucat, au jucat bine până la capăt. Nu pot să spun că ne-au pus probleme, dar au fost tot timpul în plasa noastră, nu am putut să ne desprindem decisiv şi acesta este motivul pentru care nu am putut să folosesc o rotaţie mare, asa cum mi-aş fi dorit. Mă bucur pentru victorie, este o victorie de moral care deschide drumul pentru următoarele partide, foarte importante pentru noi. Pentru noi este foarte important să ne îmbunătăţim jocul pentru că poţi fi pe orice poziţie la sfârşitul sezonului regulat, dacă echipa nu creşte de la joc la joc" a declarat Marcel Ţenter, antrenorul echipei "U" Mobitelco Cluj.

În următorul meci, U Mobilteco se va deplasa Craiova, unde va juca cu SCM Universitatea. După această victorie, clujenii au acumulat 42 de puncte şi se află pe locul 4 în campionat, la un punct în spatele mureşenilor de la BC Mureş Tg. Mureş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite