FOTO Vezi ce distincţii are expuse Sorin Apostu în Primăria Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Apostu are o colecţie impresionantă de diplome şi medalii.
Primarul Apostu are o colecţie impresionantă de diplome şi medalii.

Diplomele primite de Sorin Apostu sunt expuse în vitrinele din faţa cabinetului primarului din Primăria Cluj-Napoca. Alături de distincţiile primite de Emil Boc, în perioada în care a fost primar, sunt afişate şi medaliile primarului penal.

În 2009, mitropolitul Bartolomeu i-a înmânat lui Sorin Apostu „Crucea Transilvană", cea mai înaltă distincţie oferită de Biserica Ortodoxă Română. Potrivit diplomei, distincţia a fost conferită „în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru sprijinul acordat comunităţii ortodoxe din municipiul Cluj-Napoca".  Edilul Clujului a fost premiat şi de Episcopia Greco-Catolică Unită cu Roma, Cluj-Gherla.



În 2007, când Sorin Apostu era director tehnic în cadrul Primăriei, episcopul Florentin Crihălmeanu i-a acordat lui Apostu diploma „Cardinal Iuliu Hosu" pentru buna colaborare şi sprijinul acordat eparhiei. Unul dintre premiile cele mai îndrăgite de Sorin Apostu este din 2009 şi face referire la patrimoniul construit. Diploma are pe fundal pavajul din Piaţa Muzeului şi a fost acordată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu.

Primarul Apostu are o colecţie impresionantă de diplome şi medalii.

„Cel mai tenace primar din România"

În 2009, cu ocazia evenimentului „Administraţia Locală la Final de Recesiune - Încotro?", Apostu a primit diploma de merit pentru „cel mai tenace primar din România din partea echipei redacţionale „Cartea Primăriilor din România.



În 2010, Sorin Aposu a fost premiat şi de Gabriel Oprea. Diploma de onoare a fost acordată din partea Ministerului Apărării Naţionale, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat Armatei Române. Pentru implicarea şi sprijinirea luptei împotriva drogurilor, Apostu a fost premiat în 2010 în cadrul Campaniei Antidrog „Ajută-ţi prietenul". Apostu nu a fost uitat nici de reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj. În 2008, adică în perioada în care Apostu era viceprimar, Ştefan Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ, i-a acordat o diplomă de merit pentru colaborare.

Primarul Apostu are o colecţie impresionantă de diplome şi medalii.

Apostu, premiat pentru Cluj Arena

Federaţia Română de Atletism l-a premiat pe Sorin Apostu cu „Trofeul de Excelenţă" pentru promovarea şi dezvoltarea atletismului românesc. Tot la capitolul premii, Apostu a primit diplome şi de la Federaţia Română de Handbal, de la „U" Transilvania pentru susţinerea handbalului clujean, iar „U" Mobitelco l-a numit pe Sorin Apostu „partener de aur". Nu în ultimul rând, Apostu a mai primit diplome de la reprezentanţii coreeni din Suwon, de la italieni şi, printre cele mai recente se numără şi diploma primită cu ocazia vizitei cancelarului german Angela Merkel. Aceasta nu este însă expusă pe holul Primăriei, edilul preferând să o păstreze în birou.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite