FOTO Un BMW s-a făcut praf astă-noapte la intrare în localitatea clujeană Dâmbu Mare. Șoferul s-a dat în spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW făcut praf într-un accident rutier din județul Cluj (foto: dejeanul.ro)
BMW făcut praf într-un accident rutier din județul Cluj (foto: dejeanul.ro)

Un grav accident rutier a avut loc astă-noapte la intrare în localitatea Dâmbu Mare. Polițiștii spun că șoferul era băut și că s-a dat în spectacol refuzând să sufle în etilotest. Două femei au fost rănite grav în urma accidentului.

"Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un cap de pod. În mașină mai erau și două femei care sunt grav rănite și care au fost transportate la spital", afirmă purtătorul de cuvânt al poliției clujene, Anca-Sidonia Purdea.

Aseară, la accident, au intervenit o autospecială de descarcerare a pompierilor dejeni, un echipaj SMURD și o ambulanță, potrivit dejeanul.ro.

Foto: arhivă

Imagini de la accident

"Cel mai grav rănită a fost pasagera în vârstă de 24 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial și o fractura de gleznă. Pasagera din spate, 31 de ani a avut nevoie de echipajul de pescarcerare pentru a putea fi scoasă din mașină. Și ea a fost transportată la Spitalul Municipal Dej cu traumatism cranian cerebral cu pierdere de cunostință, multiple traumatisme și o fractură de omoplat. Culmea, cel care a provocat accidentul a scăpat fără nicio zgârietură.

Mai mult, conducătorul auto s-a dat în spectacol în fata echipajelor de intervenție și a refuzat să sufle în aparatul etilotest, dar și să preleve probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", mai scrie dejeanul.ro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite