FOTO Trendul în domeniul mobilier pentru 2012: lemn masiv şi culori pastelate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

44 de firme din domeniul mobilier şi hotelier îşi expun oferta la Expo Transilvania din Cluj-Napoca în cadrul a două manifestări: Târgul Naţional de Mobilă şi „Hotel&Catering". Firmele expun de la mobilier pentru interioare, pentru saloane şi holuri până la mobilă pentru birouri şi pentru spaţii comerciale.

Trendul pentru anul 2012 în materie de  mobilă este revenirea la mobilierul din lemn masiv în culori pastelate. Afirmaţia a fost făcută azi de consilierul Mircea Vlad de la Asociaţia Producătorilor  la Târgul Naţional de Mobilă, Componente şi Accesorii pentru industria mobilei (CONMOB). „Ca noutate, faţă de ediţia de anul trecut a târgului, a revenit puternic producţia de lemn masiv şi finisajele ce protejează mai bine culorile", adaugă Mircea Vlad.

image

Click pe poze pentru a vedea ce găsiţi la Târgul Naţional de Mobilă de la Cluj-Napoca

Organizatorii CONMOB, Expo Transilvania şi Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, au spus că sunt mai puţini expozanţi faţă de anul trecut cu 15%. Vizitatorii Târgului de Mobilă pot vedea mobilier pentru interioare (dormitoare, camere de zi, sufragerii, bucătării, biblioteci), pentru saloane şi holuri, pentru birouri şi spaţii comerciale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite