FOTO TIFF-ul, promovat şi la târgul meşterilor populari din centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca găzduieşte, în acest sfârşit de săptămână, un târg al meşterilor populari din toată ţară. Unul dintre artizani, interpreta de muzică populară din Sălaj, Ileana Graţiana Pop, şi-a prins de stand o imagine cu unul dintre afişele din 2012 ale TIFF-ului.

Dacă afişele din acest an ale TIFF-ului s-au inspirat din imaginile şi simbolurile Cimitirului de la Săpânţa, nici meşterii populari din ţară nu s-au lăsat mai prejos. Acestora le-a plăcut ideea şi nu s-au sfiit să o arate. Unul dintre artizanii prezenţi la târg, interpreta de folclor Ileana Graţiana Pop, şi-a prins la stand bucată dintr-un ziar care înfăţişa unul dintre cele două afişe ale TIFF-ului.

image

De zilele oraşului, Clujul găzduieşte un târg al meşterilor populari din toată ţara

Târgul Meşterilor Populari, organizat de Consiliul Judeţean Cluj şi Muzeul Etnografic al Transilvaniei, este deschis azi, până la ora 21.00, dar şi mâine, 27 mai, între orele 8.00 şi 21.00.

Vizitatorii pot să-şi cumpere de la linguri uriaşe de lemn, obiecte de decor din lemn şi din lut, vaze şi farfurii din lut, costume populare, opinci din lemn, cazane pentru ţuică, covoare şi semne de carte din lână etc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite