FOTO Studenţi din Europa, Asia şi America au cântat şi dansat în centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţi din America, Asia şi Europa au dansat şi cântat în centrul Clujului
Studenţi din America, Asia şi Europa au dansat şi cântat în centrul Clujului

Studenţi din toată lumea au venit joi, 18 octombrie, la Cluj-Napoca la conferinţa internaţională a Asociaţiei Internaţionale în Ştiinţe Economice şi Comerciale (AIESEC), eveniment desfăşurat în premieră la Cluj. După ceremonia de deschidere, care a avut loc la Hotel Napoca, oaspeţii au cântat şi dansat în Piaţa Muzeului.

Peste 250 de lideri ai studenţilor de pe glob au venit la Cluj-Napoca la conferinţa anuală a Asociaţiei Internaţionale în Ştiinţe Economice şi Comerciale (AIESEC). Această conferinţă transformă Clujul, preţ de o săptămână, într-o capitală mondială a studenţilor. Oaspeţii vor participa la workshopuri cu oameni de afaceri din Cluj care îi vor învăţa cum să fie performanţi şi cum să-şi dezvolte abilităţile de lideri.

Veniţi de pe trei continente, aproape toţi se află pentru prima dată la Cluj şi mulţi nu ştiu foarte multe despre România. Toţi sunt lideri de organizaţii studenţeşti în ţara lor. Gazdele, AIESEC Cluj, au organizat, joi după-amiaza, 18 octombrie, un „sat universal" („global village") unde, timp de trei ore, toţi studenţii au putut vedea ce mâncăruri tradiţionale au numeroasele naţii de pe trei continente.

Studenţi din America, Asia şi Europa au dansat şi cântat în centrul Clujului

Imagini din „satul universal“ improvizat în Piaţa Muzeului din Cluj

Dintre oaspeţii veniţi de la mari distanţe îi amintim pe chinezoaica Ma Jing, vicepreşedinte AIESEC Internaţional şi coordonator pe Europa Centrală şi de Est, Moorkan Tynychkehava din Kirkistan şi Alejandro Trespalacios din Columbia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite