FOTO Samantha Fox a făcut senzaţie la Turda, de zilele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Turzii au debutat, aseară, cu un concert susţinut de Samantha Fox. În prima seară de sărbătoare, au fost prezenţi peste 3.000 de spectatori. În deschidere au urcat pe scenă Alex, Alexandra Ungureanu şi Keo.

Concertul divei anilor '80, cunoscută mai ales datorită piesei „Touch me", a urcat pe scenă după ora 22.00 şi a interpretat melodii mai vechi, dar şi piese de pe ultimul album. Un singur incident a umbrit, pentru puţin timp, atmosfera de aseară. Samantha Fox le-a cerut celor prezenţi să nu o mai fotografieze, întrucât, din cauza bliţurilor, nu reuşeşte să îşi vadă fanii.



Artista a fost cazată la Cluj-Napoca, iar organizatorii au precizat că nu a avut pretenţii exagerate şi că a fost încântată de primire.

image

„Sun of Jamaica", hit la Turda

Sâmbătă, în a doua zi a Zilelor Turzii, pe scena din centrul oraşului va răsuna „Sun of Jamaica", hit-ul celor de la Goombay Dance Band, care vor poposi pentru prima oară în oraşul de pe malul Arieşului. Seara de concerte va debuta, însă, în jurul orei 19.00, cu trupa Vunk. Fanii trupei Akcent au şi ei motive de bucurie. Turdenii îi vor putea vedea pe băieţii care au cucerit toate topurile muzicale din Europa, în jurul orei 20.00. După concertul celor de la Goombay Dance Band , turdenii vor avea parte de un foc de artificii.

Au cerut 40 de prosoape

Duminică, 28 august, piesele Genesis, fosta trupă la care a activat şi Phil Collins, vor răsuna în interpretarea Genesis Classic şi a lui Ray Wilson. „Artiştii au avut solicitări rezonabile. Toţi au cerut cazare la hoteluri de 5 stele. Cei de la Genesis Classic au cerut câte patru prosoape albe pentru fiecare dintre cei 10 membri care vor urca pe scenă. Au mai cerut şi foarte multă apă şi două feluri de mâncare vegetarienă", a declarat Horea Marc, din partea MSA Advertising, firma de publicitate care organizează evenimentul. Pe scenă vor mai urca muzicienii de la Nightlosers, dar şi cei de la Sensor, îar seara se va încheia cu un show laser, cu începere de la ora 22.30.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite