FOTO Oamenii care au adus Crăciunul în casa unor copii defavorizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La seminar s-au strâns două dube, pline cu cadouri. Foto: Radu Neag
La seminar s-au strâns două dube, pline cu cadouri. Foto: Radu Neag

În cadrul unui„seminar de comunicare aproape gratuit“, la care participanţii au avut acces nu contra unor sume de bani, ci prin donaţii, în principal alimente, dar şi alte produse utile, s-au strâns peste 100 de pachete cadou. Ele au fost donate unei case de tip familial din Cluj-Napoca.

Toate pachetele au ajuns imediat după eveniment la opt fete din casa de tip familial „Maria & Gabriel” din Cluj-Napoca. Pe lângă alimente, clujenii au dăruit cu drag articole de îmbracăminte, produse de igienă şi înfrumuseţare, bijuterii, rechizite şcoalre, stick-uri, produse cosmetice şi alte surprize plăcute. Asta în cadrul unui seminar susţinut de Lorand Soares-Szasz, care a organizat un training de afaceri, aseară, la hotelul Ary, în faţa a peste 70 de participanţi. Normal, accesul la un asemenea seminat costă câteva sute de lei.

De asemenea, la faţa locului s-a organizat o licitaţie cu tablouri pictate de una dintre cele opt fete şi în urma licitaţiei au fost strânşi 1.465 lei, care vor reprezenta un real ajutor în acoperirea cheltuielilor cu utilităţile pe perioada iernii pentru cele opt fete. Cei peste 70 de reprezentanţi ai mediului de afaceri clujean prezenţi la seminar au demonstrat că o iniţitivă poate aduce multe zâmbete şi că „se poate”, fără prea mare efort. Evenimentul a avut un dublu rol: de a ajuta categorii nefavorizate de persoane şi de a educa mediul de afaceri ca profesionişti, pentru a comunica mai eficient.

Cadourile strânse au umplut o cameră a fetelor

cadouri

„A fost cel mai frumos eveniment pe care l-am organizat până acum. Este atât de frumos sa poţi să dai. Cred că în aceasta seară o mână de clujeni au demonstrat că există bunătate în fiecare dintre noi. Pentru noi a fost important şi faptul că participanţii au plecat mulţumiţi de la seminar cu gândul că au putut să ajute. Iniţial când am început proiectul ne aşteptam să reuşim să adunăm în jur de 50 de pachete. Aşteptările însă ne-au fost cu mult depăşite pentru că suma finală a fost dublată, iar acest lucru ne determină să ne dorim să organizăm cel puţin două evenimente de acest gen pe an pentru a putea ajuta cât mai multe persoane şi poate chiar să extindem conceptul în mai multe oraşe din ţară. Pot spune cu siguranţă că acest seminar a fost primul, dar în nici un caz ultimul” a spus Lorand.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite