FOTO Nunta săptămânii: Cea mai sexy clujeancă s-a căsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai (28 de ani) şi Lidiana (25 de ani) au fost întâmpinaţi cu flori la ieşirea de la cununia civilă
Mihai (28 de ani) şi Lidiana (25 de ani) au fost întâmpinaţi cu flori la ieşirea de la cununia civilă

Cunoscutul manechin clujean Lidiana Moldovan este începând de sâmbătă, 27 august, Lidiana Haţegan. Mihai Haţegan este cel care i-a „furat" inima frumoasei clujence, care a fost manechin printre alte firme pentru Calvin Klein, dar a fost desemnată şi cea mai sexy clujeancă în 2008, de către un săptămânal din Cluj.

„Soţul meu lucrează în domeniul construcţiilor. Nu e sub nici o formă manechin. Nu am nevoie de o persoană care să se uite în oglindă mai mult decât mine", glumeşte Lidiana. Cei doi au făcut nunta la Lac Luncani, lângă Câmpia Turzii şi s-au distrat alături de 280 de invitaţi. Clujeanca s-a întors din Liban pentru a-şi pune la punct ultimele detalii legate de nuntă, acolo unde avea un contract ca fotomodel, cu doar două săptămâni înainte de eveniment.

Tortul miresei a fost unul simplu.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA NUNTĂ

Cei doi sunt nevoiţi să-şi amâne luna de miere, pentru că Lidiana va pleca peste o săptămână în China, pentru a onora un alt contract. „Cel mai emoţionant moment al nunţii a fost când soţul meu mi-a făcut o declaraţie de dragoste, înainte de a-mi cânta melodia <With or without you>, de la U2", a conchis Lidiana.

Dacă vă căsătoriţi în acest weekend trimiteţi pe adresa redacţiei cluj@adevarul.ro minimum patru poze de la nunta dumneavoastră şi un număr de contact. Cele mai reuşite fotografii primite la redacţie vor fi publicate în săptămânalul ADS.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite